Pôrodnica Partizánske vs Bojnice?

betina32
3. máj 2019

Ahojte babule chcela by som poradiť neviem sa rozhodnúť kam ísť na plánovaný cisársky rez (3).Ake mate vy skúsenosti s porodnicou v Bojniciach a v PE.

misica16
3. máj 2019

@betina32 ja som sice rodila normalne nie cisarskym v Bojniciach no musim povedat, ze nato ako ma vsetci odhovarali, im nemam co vytknut. Porod bol vpohode, sestricky sa snazili pomahat ...co sa izieb tyka, nie je to sice luxus, ale na tych par dni sa to da vydrzat ...jedine co mozem vytknut, su stare vysoke postele, na ktore je celkom umenie sa dostat v tom stave ... Novorodenecke sestricky tiez super, pomohli, vysvetlili ... Ja som tiez zvazovala aj Partizanske, ale som rada, ze som si vybrala Bojnice... Aj na primara ma vela ludi kopu reci ,ale ja som s nim nemala ziadnu zlu skusenost ...mozno ma svoje muchy, ale ako odbornik je ozaj dobry. Vela zien co poznam dakuje, ze im bol pri porode prave on. Co sa Partizánskeho tyka citala som si nejake recenzie aj ohladom cisarskych a nebolo to kto vie co veru ... Sto ludi, sto chuti...urcite sa najdu aj zeny, ktorym sa tam pacilo viac ...

joujou444
4. máj 2019

@betina32 moja blizka pribuzna bola v partizanskom. Mala velmi zle skusenosti co sa tyka hlavne podpory kojenia - pomoc ziadna, hned od zaciatku davaju babatku flasu bez akejkolvek konzultacie s mamickou (hlavne u prvorodiciek), bezne aj babatku narodenemu normalne.. 100% propagacia umeleho mlieka, mamicke tvrdia bezne ze ma nejake zle bradavky 😲😯🤔 vyzera, ze v bojniciach su trosicku viac nakloneni kojeniu..

reiterka
4. máj 2019

Ja som rodila v Bojniciach a aj teraz plánujem ísť. Nemala som tam ani najmenší problém, či už pri pôrode alebo potom. Sestričky pomáhali a aj keď som potrebovala niečo vysvetliť alebo ukázať nebol žiaden problém. Poskytli aj košieľku pre deti čiže som nemusela zašpiniť nič svoje. No jedine tie izby sú mínus ale tie 4 dní sa to tam dá vydržať.

betina32
autor
4. máj 2019

@reiterka ahoj a rodila si cisárskym ci prirodzene

betina32
autor
4. máj 2019

@joujou444 a ako rodila tvoja blízka príbuzná tiež cisárskym?

reiterka
4. máj 2019

@betina32 ja som rodila prirodzene bez epi a išlo to dobre a hned ráno som vychytala veľkú vizitu kde mi ešte primár pogratuľoval takže aj s ním fajn skúsenosť

joujou444
4. máj 2019

@betina32 nie ona rodila prirodzene koncom 2018. este ak mozem k bojniciam, sestra rodila vsetky tri deti v bojniciach, poslednu v auguste 2017 prirodzene, tak si celkom pochvalovala. Cisarsky mala prvy pred 12 rokmi v bojniciach a sestricky boli ustretove a nosili ho na kojenie v pohode.. len to nie su aktualne info, tiez sa tam mohlo cokolvek zmenit. tak drzim palce 🙂

rebeca40
4. máj 2019

@betina32 ja sekcia prva v Bojniciach posledna v Partizanskom.
Jediny a obrovský rozdiel v prístupe personálu ja osobne Partizanske odporúčam kade chodím

dominika110
5. máj 2019

Ja som rodila cisarskym v PE a za mna spokojnost, robil mi ho primar aj ma krasne zasil skoro vobec nevidno jazvu.ano je pravda ze dokrmuju umelym mliekom aj dcerke davali ani sa ma neopytali a tiez mi tvrdili ze mam male bradavky,aby som si kupila klobuciky.dcerka sa na ne naucila a potom uz bradavku nechcela.

betina32
autor
6. máj 2019

@dominika110 ahoj nemal primár problém spraviť cisársky

dominika110
6. máj 2019

@betina32 mna nechali trapit 7 hodín,uz do porodnice som prisla na 8 otvorená, vraveli ze kde som doteraz bola ze do hodiny porodim, co sa nestalo. Ked som sa uplne otvorila, kazali mi tlacit, mala ani za svet von, niečo akoby ju tahalo naspat ked som tlacila, mala 2 krát snuru obmotanu okolo krku a tela, uz som nevladala tak dlho tlacit a v bolestiach, prosila som ich o cisársky ktorý mi nechceli spravit. Nidal tam nebol lebo vtedy ordinoval v PD v ambulancii ale telefonoval im niekoľko krat a informoval sa a ked mu skoncila služba ihned prišiel za mnou a okamžite nariadil cisarsky este mi ho aj on sam spravil. Keby tam neprišiel, nechcem vedieť ako by to bolo dopadlo, plodova voda uz bola zelená, mala by sa bola zadusila, potom z tej vody dostala aj infekciu do ocka, hnisalo jej. Našťastie všetko dobre dopadlo aj ma krasne zasil. Takze za mna spokojnosť s nim.

pydana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
potomka
6. máj 2019

Osobne by som sla skor do tych bojnic. Mam mnoho kamosiek ktore tam rodili a da sa povedat, ze aj napriek horsim referenciam, si tu porodnicu nevedia vynachvalit

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre