Ake mate skusenosti s porodnicou v Partizanskom a co so sebou vziat do porodnice?
ja mam termin na 3.7. neviem koho s doktorou. musim sa tam ist informovat lebo ku gynekologycke chodim do BN.
Mňa by tiež zaujímalo, či vyväzujú nohy do strmeňov ,nechajú dotepať pupočník, a či mi nechajú bábätko pri sebe ,respektíve na sebe po pôrode.SEstričky sú ochotné?ďakujem
@janka0891
Ahoj. 🙂 Ja som rodila v PArtizánskom 🙂 A nemôžem si vynachváliť aj keď som mala tažký pôrod. Sestričky mali perfektný prístup. Boli zlaté 🙂 Detské doktorky boli tak isto super 🙂 Jediné čo mi trosku liezlo na nervy že jedna nemenovaná pani doktorka dosť ćasto chodila otravovať s tým aby som si malinku dala poistiť do dôveri.. Ale inak SUPER 🙂
ďakujme lucik159 , veľmi ma to potešilo, a kedy vám prestrihli pupočnú šnúru po dotepaní?a ešte by ma zaujímalo v akej polohe ste rodila, ďakujem.
@dkant74 Rodila som normálne na koze.... jedna sestrička mi tlačila hlavu a druhá mi lezala na bruchu lebo to išlo dosť ťažko... Ale pred tým ako to už prišlo mi vymýšlali všeliake možné polohy aby to urýchlili :D Niektoré dosŤ bolestivé ale aspon sa to pohlo trošku do predu lebo po jedenástich hodinach mi už bolo jedno čo so mnou urobia 🙂
Hlavne že ste v poriadku, prajeme všetko dobré, a ďakujem za odpoveď.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ahoj,je tu už taká skupina,tam sa pozri,dozvieš sa všetko.