Ahojte. Chcela by som sa spýtať či nemáte niekto skúsenosť s pôrodom v Nových Zámkoch počas momentálnych opatrení (najlepšie už za tento rok). Ako to tam momentálne prebieha? Môžem si zobrať vlastné vecičky pre babätko? Mám si zaplatiť samostatnú izbu alebo momentálne je zbytočné nad niečim takým premýšlať? Termín máme 28.6.2021 ale chcela by som rodiť plateným cisarským. Ďakujem pekne
Teraz je tam plnka. Vraj sa nedá zarezervovať ani lekár. Oddelenie prerábajú, takže nadštandard nie je vôbec dostupný a treba sa pripraviť na stiesnené podmienky.
Ahojte nejake aktualne info????
Takze uz len vydrzat do pondelka 😁
Ahojte. Aké máte prosím vás skúsenosti s pôrodnicou v Nitre a v Nových Zámkoch, prípadne je podľa vás niekde lepšia pôrodnica v okolí NR? Termín mám v júli, chcela by som aj partnera pri pôrode, tak snáď to bude možné. Ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Plateny cisársky ti neurobia... samostatná izba sa zarezervovať neda, proste ked prides na príjem, bud je voľná, alebo nie...
Samozrejme veci si mozes doniest vlastné, aj sa to vyzaduje...
Priebeh je aj teraz pomerne kľudný, ajked maju trošku viac rodiciek ako bezne..