Pôrodnica na Kramároch. Ako to tam funguje?

lencocka
9. máj 2018

Ahojte, prosím ako to teraz funguje na Kramaroch? Ja už som tam rodila pred 3 rokmi, a keď som išla posledný mesiac pred pôrodom na vyšetrenia chodila som na monitor a zároveň do poradne. Teraz som si tam volala,a bolo.mi povedané,že to už takto nefunguje.ze najskôr sa mám objednať do ordinácie na poradňu a tam mi povedia čo ďalej. Prosím ak má niekto skúsenosti z posledného obdobia prosím sem s nimi ;) ďakujem

lencocka
autor
9. máj 2018

Ja som chcela vedieť len čo sa týka vyšetrení priamo pred pôrodom. Tie posledné 4 týždne.ale aj tak ďakujem ;)

lus83
9. máj 2018

@lencocka ja som tam rodila minuly rok a normal som si vybrala doktora a k nemu na poradnu. Dr. Valent velmi sympatický.

lencocka
autor
10. máj 2018

@lus83 ďakujem, a prosím ako je to tam s tými vyšetreniami? Ja keď som rodila pred 3 rokmi tak sa chodilo na monitor a z neho doktorovi na poradňu.teraz je to najskôr poradňa? A monitor ako? Ďakujem ;)

mirka17
10. máj 2018

@lencocka ja som rodila pred pol rokom, chodila som k plankovi, - objednala som sa na prvu poradnu v nemocnici, prišla som vyšetril ma a dal mi termín dalšej poradne s tým že sa mam isť objednať aj na monitor na ten den ked mam poradnu. Prišla som za tou tetuškou tam, ukazala som jej kedy mam termín poradne, napr. ak som mala mať najbližšiu poradnu 1.1.2018 o 10.OO hod, tak sa ma snazila objednať na monitor 1.1.2018 okolo 9.00 hod., aby že ked pôjdem do poradne tak rovno aj s výsledkom monitoru,

sofia1
10. máj 2018

@lencocka rodila som min.rok.prve ides na monitor a potom do poradne

sofia1
10. máj 2018

@mirka17 plank je uzasny dr.ludsky kamarátsky a hlavne vie čo robi☺

lencocka
autor
11. máj 2018

Jej baby ďakujem za info, je super,že sa to snažia takto v jeden deň, lebo nie som z ba, do toho mám syna takže musím to nejako kombinovať ;) a vlastne ani neviem akemu konkrétnemu dr idem, volala som.na.cislo čo mi.dali na.monitore a viem že sú to.dvere c 214 ;)))))))

citronely
9. júl 2018

@sofia1 plank ale zevraj na porody nechodi

citronely
9. júl 2018

@lus83 ahoj rodil ta valent? ci si mala len poradnu u neho?

lus83
9. júl 2018

@citronely len poradnu. On sa neobjednava na porod. On to nechce. Ale mozno da to zmenilo. A potrpi si na prezent 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre