Pôrodnica Martin - čo si vziať?

lalia25
26. máj 2019

Ahojte...rada by som sa spýtala mamičiek ktoré v nedávnej dobe rodili v Martine na potrebné veci ktoré sa im v pôrodnici zišli, potrebovali a niesu uvedené v zozname. Našla som len staré informácie, tak preto sa pýtam na súčasnú dobu. Budem vďačná za každú radu. Ďakujem

enusamt
26. máj 2019

@lalia25 odporucam pridat sa do skupiny martin... tam sa rychlejsie dozviete odpoved

lalia25
autor
26. máj 2019

@enusamt aha ďakujem pekne

durisovamichaela1
26. máj 2019

Ahoj ja som tam rodila v októbri 2018 a riadila som sa tiež zoznamom co uvadzaju a ak si dobre pamätám tak mi to úplne stačilo ...rodila som vo štvrtok a na víkend došiel na zachododch toaletak o vikende tam uz bol (takže zbaľ si aj ten :0) nejakú malú vodu do tašky aj ked musím pochváliť sestričky hneď zo sály ma čakal na izbe čaj a aj sa ma pýtal či som hladná ešte by mi aj večeru doniesli a to som sa na izbu dostala o desiatej:0) ale pre istotu si zober cokoladu ale aj hroznovy cukor a masť na bradavky sa niekedy tiež zíde... to je asi všetko na začiatok ...všetci od doktorov po pani upratovacky tam boli super dokonca nám na izbe každý deň nosili čisté košele:0)

lalia25
autor
26. máj 2019

@durisovamichaela1 ďakujem pekne, je prosím potrebné aj oblečenie pre bábo, niekde som čítala že treba si doniesť lieh na pupček, gázu a kvapky na očká, perinku je to pravda? A aké veci si treba zabaliť zvlášť na pôrod? Ďakujem

bozenkad27
26. máj 2019

@lalia25 pre bábätko absolútne nič z toho, všetko ti dajú, všetko tam majú, každé ráno ho vykupu a oblečú do čistého, do periny, plus plienka na grganie a decka na zakrytie... Mala som aj svoje oblecko, lebo v noci keď sa napr dogrckal, nemusela som si ísť pýtat... Ale o bábätko je tam 100% postarané, treba mu len pampersky a vlhčené utierky... Na pôrod vložky ci väčšie tým lepsie, slapky, a vlastne oni ti povedia pri príjme, všetko si dáš do takého obalu co budeš potrebovať, oni ti budu menovať...

durisovamichaela1
26. máj 2019

Ešte pridám mne sa maly vyhadzal z oblečenia co davali na novorodeneckom tak potom sme dávali naše vyprate v Lovele a bolo dobre :0) ale to uvidíš ako bude reagovať bábo inak vážne tam všetko majú

lalia25
autor
27. máj 2019

@bozenkad27 ďakujem pekne

lalia25
autor
27. máj 2019

@durisovamichaela1 ďakujem pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre