Pôrodnica Kramáre verzus Antolská

kristina0078
19. nov 2015

ahojte maminky...termin sa blizi a mam si vybrat porodnicu...prosim vas ja idem planovanou sekciou v uplnej narkoze a rada by som vedela kde bude o moju princeznicku postarane najlepsie....resp ake mate skusenosti s porodnicami v ba..dakujem vam velmi pekne 🙂 🙂 🙂

8291
19. nov 2015

Pokial ideš sekciou tak kôli babätku jednoznačne Kramáre.Maju najlepšiu novorodenecku kliniku.v prípade potreby hneď za rohom DFnPs

galixx
19. nov 2015

Pokial viem najlepsia novorodenecka klinika je prave na Antolskej

saurian
19. nov 2015

@galixx prave na kramaroch je najlepsie vybavena detska nemocnica, ked som tam s drobcom lezala, vozili tam deti odvsadial - aj z kosic, ale aj z antolskej vo vaznch pripadoch

gabika2021987
19. nov 2015

Ahojte baby mam otazocku neviete ci uz opravili na antolskej kotol? Ja mam dnes termin porodu ale zatial nic 🙂

bjbanika
19. nov 2015

ja som rodila na Antolskej a ked budem mat 2. dieta tak tiez... na Kramare by som nesla ani za svet... boli sme tam s malickym v nemocnici ked mal problemi ale ten pristu bol strasny, bordel v papieroch, ziadna ochota...

8291
19. nov 2015

@bjbanika no v Dfnsp sme ležali aj mi na dojčenskom a bola to katastrofa.Ale novorodenecke je v Dererke nie v detskej fakultnej.Kristína 0078 sa pytala kde má ist rodiť.

egiginka
19. nov 2015

@kristina0078 , na Kramaroch maju lepsiu podporu v Dojceni, sestricky z bovorodeneckeho boli mile a ochotne a aj nadstandard bol fajn. prirodzene by som uz nikdy viac na Kranaroch nerodila, ale sekciou urcute ano. Sestonedelie a novorodenecke hodnotim dost vysoko; snazia sa co najvuac nosit, mbe velmi pomahali s dojcenim.

egiginka
19. nov 2015

@galixx nie, perinatologicke centrum , teda pre predcasne narodene deti; maju najlepsie na antolskej, ak je problem mimo problemu predcasnik, prevazaju do dfhsp.u

kristina0078
autor
20. nov 2015

No citam hore dole vsetko mozne dnes sa musim rozhodnut..ja na kramare nemozem povedat nic zle...zachranili zivot mojej maminke aj mojej dcerke takze snad tam zachrania aj mna :D ide mi hlavne o mali aby mala vsetko potrebne v pripade ze by nedajboze nieco sa stalo..dakujem

nikcole18
29. nov 2015

Ahojte 🙂 porod sa mi blíži tak by som sa chcela informovať 🙂 budem rodiť na Kramároch. Tak nejaké vaše skúsenosti by mi pomohli aj zlé aj dobré. .. Možno by som mala aj nejaké otázky. .. A pôrod bude prebiehať s p. Dr. Čunderlíkom.

kristina0078
autor
30. nov 2015

@nikcole18 ja som tiež pi ňom zatiaľ ok...zajtra mam poradňu 🙂

kikakm
4. dec 2015

nemáte niektoré skúsenosti s porodníkom Holánom? ďakujem 🙂

egiginka
20. jún 2016

@nikcole18 , uprimne ja kramare nikdy v zivore rafsej v mastali. Problem pre mna najma v spravani sestier na sale:(, smiali sa rodickam, neochotne, nechavali ma hodiny na monitore a pozerali panelak,nechceli dat toaletak po klystire, mne praskla voda na oddeleni nalilama sestra, takze som nevedela kde ho mam.... skoro ublizili sestry na zdravi mne aj dietatu, klamali, ... hroza, doktor ten uz nic, vytiahol dieta a odisiel...... vadilo mi, ze manzel nemoze byt pri celom porode, kratky bonding, nemechali dotepat pupocnik, hned brali dieta, proste to sa uz v zahranici nerobi:(.... lutujem rozhodnutie, ze kramare, doktor, ktoreho som zazmluvnila, nemohol:(... nie fakt, radsej v mastali

kristina0078
autor
26. jún 2016

@egiginka suhlasim..zial rodila som na kramaroch..nikdy viac

maris5
26. jún 2016

@egiginka ja mam rovnaku skusenost, skoro aj po dvoch rokoch mam z toho traumu. ☹ keby nebolo jedinej milej sestricky z detskeho oddelenia ani by mi maleho nedali. Uz ho brali prec ked povedala " A prilozit?" A doktorka na to " A chcela?" Potom ho hodili na mna ako nechcene maca. 😢
A zvysok bol len dalsia nocna mora.

egiginka
26. jún 2016

@maris5 , presne dcerka ma 2,5 pri.drihom bude cesko... je ich tam viac v pohranici...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre