Ahojte mamicky, prosim Vas ake mate skusenosti s porodnicou v Brezne? dakujem krasne
@ukulela ahoj, prosim Ta a mozes mi napisat meno toho lekara, ktory to dovrzal a chces sa mu vyhnut? mozes aj do spravy...dakujem
@lukihomamina
Ja som 2x rodila v BR hoci sme byvali 120km mimo...sla som tam narocky pretoze ich pristup bol ovela lepsi ako kdekolvek inde...hlavne sestricky su super,pomozu,podporia...a poviem pravdu j keby si rodila v hoteli s 5hviezdickami,vsetko musis zvladnut aj tak sama nim to za teba nevytlaci..
😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lukihomamina skvele ochotne sestricky. najvacsia deviza porodnice v BR. izby - nic moc. VIPka len jedna. vraj tam teraz robili pekne nove sprchy - ja som rodila pred 10 mesiacmi a tie stare boli cisty komunizmus 🙂 inac uplne na prt navstevne hodiny - navstevy nechodia na izbu, ale len na chodbu (kde sa zhrknu z casu na cas cele predne halny, ale vtedy ma napr sestricky aj s navstevou pustili do jedalne)
co sa tyka porodu - ak pojdem nabuduce do BR rodit, zazmluvnim si porodnika, len aby som sa vyhla jednemu lekarovi, pri ktorom som, zial,rodila. porod skoncl tak, ze ma ratoval MUDr. Dubiny (skvely pristup. pokojny lekar, dostal ma do stavu, ked som bola schopna dieta vytlacit) . kamosky, co rodili nedavno boli tiez spokojne - rodili pri zenach, lekarkach - pri tej ukrajinke (neviem, ako sa vola) - ta ze je sice odmerana, no zas aj z mojej skusenosti pedantna na robotu a kamosku napr ani nenastrihavala. druha rodila pri becovej, tiez spokojna a tretia pri tejmladej lekarke (svinciakova????) - tiez spokojna. zeny chvalia aj primara. takze zaver - sice mala nemocnica, ale horsie vybavenie vyvazuje milym personalom, sestricky mi fakt velmi pomahali pri kazdom probleme ... a z okien je pekny vyhlad na prirodu 🙂🙂🙂
keby daco este chces vediet, napis 🙂