Pôrodnica Bratislava - Antolská a prístup k bondingu

slnecnica87
19. aug 2014

Ahojte, čaká ma to prvýkrát a zvažujem pôrodnicu...Baby, ak by mala niektorá aktuálne info, tak napíšte, aký majú prístup na Antoleskej k bondingu, starostlivosti matky o dieťa po pôrode, či ho prikladajú, ako často nosia kojiť, či ho nechávajú s matkou na izbe a podobne. Ďakujem pekne 🙂

petulaptt
19. aug 2014

Ja nemam dobru skusenost s antolskou. Uz by som tam nikdy nechcela rodit.

serpentino
19. aug 2014

Ja som bola na Kramaroch,zaplateny nadstardant,boli sme 2 na izbe a maximalna spokojnost..aj partner mohol prist prakticky kedykolvek,vzdy ma s malym pustili na chodbu za nim

matka_roka_
24. sep 2024

@slnecnica87 na Antolskej sa ziadny bonding nekonal, rodila som sekciou v 2019, nikto sa ma nepytal ci mam zaujem alebo nie, proste mi dieta prilozili na 5sekund k hlave, urobili manzelovi fotku s dcerkou v perinke, a dieta som videla sz na druhy den aj to len chvilu. Rodila som o 16tej poobede, ale v ten den mi dieta viac ani neukazali. Bola som velmi sklamana, ze ani mne alebo aspon manzelovi neprilozili malu skin to skin ani na 5minut, nic 😒 Navyse mi sestricky zabudli dat infuzku proti bolesti na izbe, rano na vizite som ich o to poprosila a sestricka ze hned som spet, a prisla az o 9tej vecer, ze nestihala skor 🫣 Este sa mi pri zavinovani maternice roztrhlo vnutorne sitie, hrozne bolesti, tlacitko na privolanie sestricky som nedociahla, na izbe som v ten den bola zrovna sama a dvere mi sestricky na izbe stale zatvarali, tak ma ani nikto nepocul, ako kricim od bolesti. Cely den som krvacala do brusnej dutiny, a nik ani raz ma za cely den neprisiel pozret, ani im nebolo podozrive ze som na chodbu nevysla po ranajky/obed/veceru. Ked vecer prisla sestricka hovorila ze urcite sa mi nic nestalo, lebo ze to by velmi bolelo, ze to boli urcite len vetry. Pri prepustani domov mi doktor urobil kontrolne sono a skoro mu oci vypadli, brucho som mala plne krvy!
V Boroch moze byt manzel pri sekcii, bonding je aj s mamou aj s tatom, a tato moze ostat s mamickou a babatkom na izbe kolko chce sj celu noc, podotykam, babatko je na izbe s maminkou, nie jak na Antolskej 😏

haraburdova
24. sep 2024

Ja som rodila v januari tohto roku a teda bonding sa nekonal, ale to bolo preto lebo dcerka musela ist hned na jis kedze mala zapal pluc z vdychnutia zakalenej plodovej. Kazdopadne, videla som ju az po 10 dnoch od porodu, dovtedy ma za nou nechceli pustit, ani s ruskom k rizikovej. Ja som sla z porodnice uplne znicena a zdrvena. S malou som este stravila na jiske priblizne 2 tyzdne, kym sa naucila papat z flase, dovtedy bola sondovana. To pipanie milion pristrojov, stale svetlo a hluk, doteraz mi je z toho zle ked si spomeniem. Preplakala som vacsinu dni, co som tam stravila. Nikdy v zivote tam nechcem ani nohou vkrocit a nie ze rodit. Rizikove odd je hnusne spinave, zem sa tam "umyva" spinavou vodou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre