Pôrodnica Bojnice verzus pôrodnica Partizánske

zuzuhmyz
24. mar 2017

Ahoj.Chcela by som sa opýtať na názor mamičiek,ktoré nedávno rodili,buď v Bojnickej nemocnici alebo v Partizánskom.Ja som rodila pred 6 rokmi v Bojnickej nemocnici a osobne si nemôžem stažovať.Jedná sa mi skôr o staroatlivosť o dieťatko a všetko sním spojené.Počula som,že v Partizánskom pri príjme odovzdám plienky a už ich neuvidím.Tak isto,že si musím všetko pre dieťatko doniesť(kozmetiku aj do Bojnic,ale oblečenie,látkove plienky atd).Keď som rodila pred 6 rokmi takmer všetko mi bolo poskytnuté práve nemocnicou,dokonca aj nejaká kozmetika.A ešte by ma zaujímalo,zda sa stále v Bojniciach ponúka tzv. detský pas,kde sú uvedené základne údaje dieťatka a dokonca aj fotka.V Partizánskom som počula,že ponúkaju iba vypisaný papier s údajmi bez fotky.Možno som náročnejšia na detaily,ale takáto pamiatka je k nezaplateniu.Ďakujem za odpovede.

mischelin
24. mar 2017

Za mna co sa tyka starostlivosti o dietatko vyhravaju bojnice.v pe to je bieda-malo sestier,nemaju cas,vsetkym daju flasu,maloktora z pe koji dlhodobo.

micurinka
1. mar 2021

Ahojte, máte prosím niekto aktuálne skúsenosti z týchto dvoch pôrodníc? Bývam blízko Prievidze, tak sa rozhodujem kam pôjdem.. Bojnice sú bližšie a je tam vraj aj nová primárka, ale môj gynekológ je primár z Partizánskeho. Osobné skúsenosti zatiaľ nemám, tak ďakujem za každú odpoveď 🤗

pexinka
29. mar 2021

@micurinka ja som rodila v januári 2020 v PE, musis si doniest pre babatko vsetko aj pre seba, len pri porode si si mohla vloziek vziat kolko si potrebovala, inak hned ked prides odovzdavas pre babatko oblecko,plienky,vlhcene aj bavlnene plienky, mne co zostalo vratili a aj keby nie tak neriesim balicek vlhcenych a par kusov jednorazoviek....co sa tyka sestriciek len jedna tam bola strasna krava,ostatne super...mna rodil primar a cista katastrofa, 6m po porode som chodila na chirurgiu co ma zle zasil,takze keby si mam znova vybrat, PE uz ani nahodou

micurinka
30. mar 2021

@pexinka ďakujem za odpoveď. V poslednej dobe sa aj mne zdá nejaký mimo aj s tou jeho sestričkou na uniklinike. Viac menej som sa už rozhodla ísť do Bojnic.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre