Ahojte chcem sa spýtať,keď chcem ísť rodiť do Banoviec treba sa tam vopred objednať?
A ked chce byt pri porode manzel,musi absolvovat tu pripravu?
Nie nemusi... 🙂
Ahojte.aku mate skusenost s porodnicou v Banovciach? Najde sa tu aj taka ktora mala prvy porod sekciu ? a vedela by mi prblizit aky ma nemocnica Banovce pristup k VBAC ( vaginalne po cisarskom)? pripadne ci ste mali vopred dohodnuteho lekara...samozrejem sa tam chcem ist aj pozriet ale tak ak by som mala pribliznu predstavu este pred navstevou porodnice bolo by to fajn 😊dakujem
ja som mala sekciu v banovciach a bola som spokojna aj s lekarmi aj s celym personalom. informovali ma o tom, co sa bude diat, a ked som mla otazky, ochotne odpovedali. vsetci boli ustretovi a mili, ten povestny ludsky pristup spravi svoje. lekara som nemala dohodnteho.
@d15ominika ja mam znamu, ci rodila pred 2,5rokom v BN po sekcii prirodzene, nemala zajednaneho lekara.. v tom case tam bol nejaky ale jeden, ze ak by na toho natrafila, ten by jej prirodzeny nedovolil.. ale neviem ako sa volal a ani ci tam este je.. a inak bola velmi spokojna.. 1.dieta rodila v Topolcanoch akutnou sekciou.. prirodzeny v BN mala 3 roky po sekcii
Dakujem baby 😊
Baby poradte,vcera som bola na poradni a moj gynekolog povedal ze ostatne poradne si mam vybavit uz v pôrodnici kde budem rodit.Treba sa v Banovciach objednat na tu poradnu?
Ahoj, pozri si už aj existujúcu diskusiu
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-banovce-nad-bebravou-3/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Nie netreba 🙂