Ahojte dievčatá. Je tu niekto, kto tento mesiac, pripadne dva mesiace, rodil na Antolskej?
Napísali by ste mi prosim, vaše zle a dobre skúsenosti?
Som čoskoro 33tt a viac-menej som rozhodnutá rodiť na Antolskej, viem, že čoskoro to tam ma byť prerobené...
zaujímajú ma veci, čo sa týka personálu, laktačnej poradkyne, či je bonding hneď po pôrode, či nás s manželom nechajú 2hodiny s bábätkom spolu... či beru bábätko hneď na vyšetrenia po pôrode, na meranie a tak, alebo nie.
Ako to je prvú noc, cez návštevné hodiny? Vôbec tieto informácie neviem... budem Vám vďačná za vaše skúsenosti 🙂
Ahoj, ved prid do skupiny, tam mas vsetko
@miskamia1 ja som síce rodila pre 5 rokmi, ale ja vytknúť nič nemôžem, personál bol super, aj jedlo... po pôrode partner bol s nami, hneď mi ju dali na brucho, potom zobrali na vyšetrenia, ja som rodila skoro ráno, a mohla som sa rozhodnúť či ju chcem k sebe hneď prvú noc alebo si chcem oddýchnuť. Cez návštevné ukazes babo cez sklo, potom ho môžeš dať sestrickam postrážiť a ísť z rodinou na chodbu. Keby plakalo zavolajú ta, aspoň mna zavolali keď plakala.... za mna super
@denda83 zaujímavé...ja som tam rodila vo februári,ale mna nezavolali,keď mala plakala, išla som si pre ňu po návšteve,všetky deti tichucko len moja plakala ako zmyslov zbavená,sestričky tam neboli...jasné nemôžu tam asi byť stále,majú aj nárok na prestávku alebo robili niečo iné,ale.prislo mi mojej malej strašne ľúto...inak za mňa super,ak budem mať ešte druhé dieťa,tiež s najväčšou pravdepodobnosťou pôjdeme znova tam,pôrod aj bonding boli super,presne tak ako sme si to predstavovali
Rodila som na Antolskej pred dvoma mesiacmi. Bola som hospitalizovaná už dva dni pred pôrodom, pretože mi odtekala voda ale pôrod nepostupoval a v podstate porodnému oddeleniu nemám čo vytknúť. Čisté zrekonštruované izby a príjemný personál - sestričky, aj pôrodné asistentky sa správali milo a s rešpektom. Rodila som pred plánovaným termínom pôrodu a môj zazmluvnený lekár bol akurát na dovolenke, takže sa pri mojom pôrode vystriedali postupne tri službukonajúce lekárky a ani na jednu nemôžem povedať nič negatívne. Nadštandardný pôroddný box bol obsadený, bola som v tom klasickom ale manžel bol celý čas so mnou - pomáhal mi do sprchy i na wc - bol so mnou aj tie dve hodiny po pôrode, až kým ma nepreviezli na oddelenie šestodedelia. Bonding som nemala, ale to bolo preto, že syn nedýchal keď sa narodil, museli ho kriesiť a potom hneď brali na pozorovanie, čiže mi ho len ukázali. Toto je však vec, ktorú hodnotím negatívne - to, že nedýchal som sa dozvedela až z prepúšťacej správy, vtedy nám s mužom len povedali, že je "unavený" a musia ho monitorovať.
Avšak ďalší pobyt na šestodedelí už tak pozitívne nehodnotím. V izbách sú nové plastové okná, žalúzie (čo v tých horúčavách pomohlo) a nové polohovateľné postele, čo je super. Sociálne zariadenie pôvodné, avšak čisté, 6 žien na kúpeľnu, čo však nevadilo, nikto sa tam extra nezdržiaval. Keďže som porodila doobeda bábätko som mala pri sebe už prvú noc. V podstate bol so mnou nonstop okrem chvíľ, keď som dostala návštevu, vtedy sa bábetká odnášajú na izbu k sestrám. Problémom bol pre mňa personál. Natrafila som na milé empatické a nápomocné sestričky, avšak aj na ženy, ktoré by sa mali zamyslieť nad zmenou povolania. Otrávené, arogantné a povýšenecké osoby.
Ahojte, prosím ako je to s poradnami od 36 tyzdna, staci prist ku ktorym kolvek dveram a cakat? Ktorykolvek den?
@simonidessa V podstate ano. Treba prist rano a sadnut si pred ordinaciu a cakat.
@titla ďakujem🙂
Ja by som tiez potrebovala poradit ako to chodi na antolskej,posledny mesiac tehotne chodia na poradne do nemocnice kde budu rodit a chcem sa spytat ze ci si sama mozem vybrat gynekologa alebo si len sadnem do tej chodby dlhej a sami si ma zavolaju ,viem ze zazmluvnene maju prednost ale to nebude moj pripad a ze sa tam caka aj 4 hodiny,ci sa oplati ist tam rano napr o 7 alebo je to jedno.dakujem a prepacte za pravopis
@alzbetkacicka prides a cakas, sestricka vola dnu
Robia v poradni monitor, ci si ho treba vypytat? Na sono ste ako dlho cakali?
Ozaj to ma ani nenapadlo,v nemocnici uz asi nerobia na kazdej poradni aj sono ci?
@hanulienka99 naco spamujes vsetky diskusie?? Preco si si to nedala ako samostatnu diskusiu??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Dobry den, nieje to uplne k teme prepacte, ale len by som Vam odporucila Mudr. Havalda, top lekar, profik a uzasna osobnost. Mohli by sa u neho ucit spravaniu k pacientom mnohy lekari. Ostatne zial zodpovedat neviem, ale na neho prisaham. Kuknite si aj recenzie na nete. Pekny den 🙂