Pôrod vo Zvolene

14denis
12. nov 2016

Ahojte... Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s porodnicou v zv??? Počula som ze sestričky pri pôrode sú neprijemne... Idem o mesiac tam rodit tak by som chcela byť pripravená.. 🙂 Dakujem 🙂

manuskazv
12. nov 2016

Doktory a sestricky pri porode su uzasni...podla mna, uz som tam 2 krat rodila, sestrocky su skor neprijrmne potom na novorodeneckom, ale zalezi ake vychytas, su tam aj velmi mile, v podstate spokojnost

anavik29
12. nov 2016

Rodila som pred 2 rokmi.....sekcia s primárnom...sestričky sú super, a na sestsonedeli paráda...môžem odporučiť.......

14denis
autor
13. nov 2016

dakujem krasne za odpovede 🙂 no asi su taky "prijemny" len k mladym ... kamaratka v mojom veku tak rodila pred cca. mesiacom a vravela ze tie sestricky boli naozaj hnustne... :/ asi aj podla toho aka sestricka je ...

anavik29
13. nov 2016

To je blbosť.....ale ty myslíš sestry pri pôrode??? Lebo na šesťstinedeli si ich mohla "na chleba natierať"..... A pri pôrode zas neviem, keďže son mala sekciu....

anavik29
13. nov 2016

To si ešte nezažila pôrodnici v žiari.....katastrofa!!!

14denis
autor
13. nov 2016

Ano pri pôrode myslím...

topier
13. nov 2016

Ja som tam tiez odrodila vo Zv obe deticky a cely porod bol uplne pohodovy. Vsetci velmi mili. Mozno zalezi aj od spravania rodicky☺Drzim palce nech Ti to dobre dopadne👍
@14denis

14denis
autor
13. nov 2016

Ďakujem krásne 🙂 snáď všetko prebehne ľahko 🙂 a dúfam že aj to ich správanie bude na vydrzanie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre