Ahojte, chcem sa vás opýtať, aké skúsenosti máte s pôrodom v Trenčíne? Umožňujú zvoliť ľubovoľnú polohu pri rodení alebo klasika na kresle? A personál?
Ďakujem za všetký info.! 🙂
@ikina30 Nie nemala som zajednaneho pôrodníka.Prvy pôrod som mala koncom panvovym a rodil má doktor Hlavacik.Musim povedať že naozaj klobúk dolu pred ním.Porod som mala rýchly a bez problémov.Druhy pôrod už normálny.No a také veci ako polohu som vôbec neriešila robila som čo mi kázali.😊
A aj s poporodnou starostlivosťou som bola spokojná.Lekarky aj sestričky boli zlaté.
v tn som rodila a nevidím ani jeden dôvod , prečo by som tam nešla rodiť znova 😉
Neviete niekto ako je to s tou polohou pri porode? Pri prvom som robila co mi povedali, ale tlacit z leziacej polohy teda nic moc.
@domi129 ja si myslím že je to asi individuálne.Zalezi od situácie.Mne pri oboch pôrodoch zo začiatku kázali ležať na boku aj keď som hovorila že chcem byť na chrbate.Povedali že v tejto polohe lepšie dieťatko teraz neviem presne či zostupuje alebo rotuje.Ale potom som sa mohla dať na chrbát a tlačila som v polosede
Neviete prosim kedy kupu novorodenca? Teda ak nechcem aby ho kupali hned po narodeni resp. po dvoch hodinach po bondingu, ci je to mozne?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som rodila v TN dvakrát a max.spokojnost.😊