Pôrod v Trenčíne - áno/nie

ikina30
9. sep 2018

Ahojte, chcem sa vás opýtať, aké skúsenosti máte s pôrodom v Trenčíne? Umožňujú zvoliť ľubovoľnú polohu pri rodení alebo klasika na kresle? A personál?
Ďakujem za všetký info.! 🙂

lucya665
9. sep 2018

Ja som rodila v TN dvakrát a max.spokojnost.😊

ikina30
autor
9. sep 2018

@lucya665 môžem sa opýtať, či ste mali zajednaného pôrodnika alebo nie? A poloha pri pôrode? Mohli ste si vybrať polohu v ktorej sa vám najlepšie tlačilo?

lucya665
9. sep 2018

@ikina30 Nie nemala som zajednaneho pôrodníka.Prvy pôrod som mala koncom panvovym a rodil má doktor Hlavacik.Musim povedať že naozaj klobúk dolu pred ním.Porod som mala rýchly a bez problémov.Druhy pôrod už normálny.No a také veci ako polohu som vôbec neriešila robila som čo mi kázali.😊

lucya665
9. sep 2018

A aj s poporodnou starostlivosťou som bola spokojná.Lekarky aj sestričky boli zlaté.

kleopatra114
9. sep 2018

v tn som rodila a nevidím ani jeden dôvod , prečo by som tam nešla rodiť znova 😉

domi129
26. jan 2019

Neviete niekto ako je to s tou polohou pri porode? Pri prvom som robila co mi povedali, ale tlacit z leziacej polohy teda nic moc.

lucya665
26. jan 2019

@domi129 ja si myslím že je to asi individuálne.Zalezi od situácie.Mne pri oboch pôrodoch zo začiatku kázali ležať na boku aj keď som hovorila že chcem byť na chrbate.Povedali že v tejto polohe lepšie dieťatko teraz neviem presne či zostupuje alebo rotuje.Ale potom som sa mohla dať na chrbát a tlačila som v polosede

trala33
18. jan 2020

Neviete prosim kedy kupu novorodenca? Teda ak nechcem aby ho kupali hned po narodeni resp. po dvoch hodinach po bondingu, ci je to mozne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre