Ahojte
Prosím v prvom rade žiadne hororové scenáre je mi jasné že nie každý má pozitívnu skúsenosť ale som chvíľku pred porodom a chcem ostať v ako takej pohode. chcem sa opýtať na skúsenosti z trenčianskej porodnice spokojnosť nespokojnosť. Chodili vás počas kontrakci vôbec pozerať rsp ako často atď.
Za každú reakciu ďakujem
@123lucinda počula som ze nechajú ženy v kontrakciach prídu pozret keď ich napadne ale pár krát som tam bola na vysetreni a naozaj som narazila vždy na profi pristup
@tatiana234 ja som tam rodila prvé,budem o chvíľku aj druhé a bola som spokojná.
@123lucinda prosím ťa,aj si dostávala taký ten "hygienicky balíček"? Či si musím všetko brat z domu?
Rodila som tam dve deti, pred 5 rokmi zlá skúsenosť, ale zrejme sa tam potom udiali veľké zmeny, lebo pred 2rokmi úplne naopak, maximálna spokojnosť. Prístup, záujem, profesionalita, či už samotný pôrod, alebo potom pobyt s novorodencom 👌 keby som mala rodiť znova, určite zase tam.
Ja som bola 2x a spokojná ... Sestričky aj doktorky boli v pohode, aj na novorodeneckom boli všetci ok...
@nelca0510 nedostavala som,iba par vzoriek pre babatko a asi 3ks plienok.
Rodila som tam v 2020 a za mňa super lekári a aj sestričky. Len jedna nepríjemná sestrička - chcela som klystír a sestrička s tým mala strašný problém a nikdy nezabudnem nato, čo mi povedala "aj tak sa každá posere". Pre vystrašenú prvorodičku s preeklampsiou to bolo fakt pohladenie na duši 😃💪
Počas kontrakcií sestričky chodili podľa mňa často, kontrolovali, pýtali sa atď.
Novorodenecké oddelenie úplne super.
@mima172 klystir už nedávajú za každým?
@tatiana234 Nie. Ja som si ho žiadala a sestrička mi vravela, že to už sa nedáva a potom dodala tu nepríjemnú hlášku. Každopádne, trvala som na ňom, tak mi ho s neochotou dala. No ako píšem - toto bol fakt len detail, inak TN pôrodnicu na 100% odporúčam 🙂
Ja som nemala dobrú skúsenosť, natrafila som na nočnú a lekárku ktorá nechodí moc k pôrodom. Potom privolali iného gynekológa a malý do 10 minút vonku. Druhý krát tam nepôjdem, ale novorodenecke super úplne aj sestričky
@tatiana234 prvý pôrod otrasna skúsenost,druhý fajn-prisla som na poslednú chvíľu,tretí som rada,že malá prežila.Za mňa nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som rodila pred mesiacom, bola som max. spokojna, kontrolovali ma pocas kontrakcii pytali sa ci je vsetko v pohode.