Pôrod v súčasnosti v Galante

ann222
7. apr 2020

Chcela by som sa spýtať, či tu nie je nejaká mamina ktorá porodila alebo ešte ju to len čaká a na nejaké informácie ako to prebieha teraz v pôrodnici v Galante. Som čítala na nete, že podľa nejakej WHO organizácie sú za to aby sprevadzajuca osoba pri pôrode bola ale vraj to nechávajú na samotných nemocniciach.
A druha otázka je dá sa to v pohode pre dýchať aj s tým ruskom? A keď ste prišli tým hlavným vstupom do nemocnice a oznámili ze rodite, tak s vami aspoň hore mohol niekto ísť ci ako? Ďakujem za všetky informácie

lilinka2018
8. apr 2020

Toto by aj mňa zaujímalo... Kôli tomu som aj volala do pôrodnice že ako to tam momentálne prebieha, tak otec pri pôrode byť v žiadnom prípade nemôže, na rúško som sa nepýtala, lebo sestrička čo mi to na nvm kolky pokus zdvihla moc príjemná a komunikativna nebola rovno...

domikaaaaaa
24. apr 2020

@ann222 Ahoj, rodila som vcera v Galante. Pri porode som rusko nemala, dokonca porodna asistentka ma vyzvala aby som si ho dala dole nech sa mi dobre dycha.
Manzel isiel so mnou aj s vecami hore, dal mi na chodbe pusu a musel ist. 😊
Sprevadzajuca osoba pri porode je stale zakazana. ;)

zaneta222
24. apr 2020

@domikaaaaaa dobrý deň a na izbe treba mať rusko?? A kam vám dali kabele s vecami??

domikaaaaaa
24. apr 2020

@zaneta222 Veci som mala stale pri sebe a sanitarky ich presuvali spolu so mnou, zo vzdycharne na salu a potom na izbu. Na izbe ruska nenosime.

zaneta222
25. apr 2020

@domikaaaaaa a aj návštevy sú stále zakazane že? A spokojná s nemocnicou?

ann222
autor
26. apr 2020

@domikaaaaaa ďakujem pekne veľmi si mi pomohla

ann222
autor
26. apr 2020

@domikaaaaaa a ešte taka otázka návštevy ešte asi zakázané však? A bola si na klasickej izbe alebo na nadštandardnej?

zaneta222
26. apr 2020

@ann222 no to by aj mňa zaujímalo ja by som. Chcela tu samotnú

domikaaaaaa
26. apr 2020

@ann222
@zaneta222 navstevy su zakazane v celej nemocnici.
Ja som bola na klasickej izbe, pretoze VIPka sa mi bohuzial neusla. Ale bola som tu skoro pocas celeho pobytu sama, takze super.
Ale VIPka by bola perfekt, ak bude volna tak ju berte , vlastna sprcha po porode je TOPka podla mna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre