Chcela by som sa spýtať, či tu nie je nejaká mamina ktorá porodila alebo ešte ju to len čaká a na nejaké informácie ako to prebieha teraz v pôrodnici v Galante. Som čítala na nete, že podľa nejakej WHO organizácie sú za to aby sprevadzajuca osoba pri pôrode bola ale vraj to nechávajú na samotných nemocniciach.
A druha otázka je dá sa to v pohode pre dýchať aj s tým ruskom? A keď ste prišli tým hlavným vstupom do nemocnice a oznámili ze rodite, tak s vami aspoň hore mohol niekto ísť ci ako? Ďakujem za všetky informácie
@ann222 Ahoj, rodila som vcera v Galante. Pri porode som rusko nemala, dokonca porodna asistentka ma vyzvala aby som si ho dala dole nech sa mi dobre dycha.
Manzel isiel so mnou aj s vecami hore, dal mi na chodbe pusu a musel ist. 😊
Sprevadzajuca osoba pri porode je stale zakazana. ;)
@domikaaaaaa dobrý deň a na izbe treba mať rusko?? A kam vám dali kabele s vecami??
@zaneta222 Veci som mala stale pri sebe a sanitarky ich presuvali spolu so mnou, zo vzdycharne na salu a potom na izbu. Na izbe ruska nenosime.
@domikaaaaaa a aj návštevy sú stále zakazane že? A spokojná s nemocnicou?
@domikaaaaaa ďakujem pekne veľmi si mi pomohla
@domikaaaaaa a ešte taka otázka návštevy ešte asi zakázané však? A bola si na klasickej izbe alebo na nadštandardnej?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Toto by aj mňa zaujímalo... Kôli tomu som aj volala do pôrodnice že ako to tam momentálne prebieha, tak otec pri pôrode byť v žiadnom prípade nemôže, na rúško som sa nepýtala, lebo sestrička čo mi to na nvm kolky pokus zdvihla moc príjemná a komunikativna nebola rovno...