Pôrod v starej nemocnici v Košiciach

bucinka82
16. jan 2012

Mamičky, pochvalte sa pôrodom v starej nemocnici, ako to tam funguje, pripadne nefunguje.
Aké ste mali skúsenosti, pripadne ako funguju navštevy, prva doba pôrodna, personal. Dakujem

bucinka82
autor
22. jan 2012

😖

sisi0211
4. jún 2015

Chcela by som "ozivit" tuto temu, pretoze sa rozhodujem kam ist rodit...
Mamicky, prosim napiste vase skusenosti v starej nemocnici v Kosiciach na Rastislavovej:
1. prva doba porodna,
2. samotny porod
3. prilozenie dietatka po porode, ako dlho, bol otecko 2 hod po porode s mamickou a dietatkom?
4. novorodenecke oddelenie, ochota sestriciek priniest babatko na dojcenie, ako casto? prikrmovali babatko?
5. navstevy na izbach, alebo este stale na chodbe pri vytahu? mohli ste si zobrat babatko ukazat navsteve?
Vopred dakujem
😉

vitali
4. jún 2015

@sisi0211 Neodpoviem presne na tvoje otazky, moja skusenost je sice dobra s lekarmi ale moju dcerku po narodeni cisarkym rezom a po respiracnych problemoch museli sanitkou presuvat na JISku do Novej nemocnice, lebo nevedeli co s nou je. Bola som styri dni bez nej, lebo po brusnej operacii som musela ostat v nemocnici porodu.

mata2501
1. sep 2015

Velka spokojnost..ako gynekologia,tak novorodenecke odd,vrelo odporucam..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre