Pôrod v starej nemocnici na Rastislavke v Košiciach - 2015

sonka3535
13. júl 2015

Zalozila som novu diskusiu ohladom porodu na Rastislavke, pretoze co to sa tam zmenilo a chcela by som vediet ako to tam je teraz. Pripadne poradte prosim aj porodnikov, skusenosti so sejciou v tejto nemocnici a podmienky maniciek na izbach. Ako je to s nadstandard izbami, kolko ich tam maju a kolko je cena na den. Mam priamo otazku na skusenosti s primarom Rosochom alebo Mudr. Melichovou Zuzanou. Vopred dakujem za Vase odovzdane skusenosti. 🙂

sjuzn453
6. nov 2015

Tiez by ma to zaujimalo,chcela by som aj nejakeho dobreho porodnika.vdaka

alien811
6. nov 2015

Ako pôrodníka jednoznačne odporúčam Dr. Vladimíra Krausa, rodila som u neho sekciou pred 3,5 rokmi, má úžasný prístup po odbornej aj ľudskej stránke. Teraz som v 7.mesiaci tehotenstva, chodím k nemu na kontroly a nad iným pôrodníkom som ani neuvažovala a to sa pohybujem v lekárskych kruhoch.

sjuzn453
6. nov 2015

Ja som tiez rodila u Dr.Gineliho pred 3.5 rokom a teraz man termin v decemb.a hladam ineho porodnika.Viete mi nanho dat kontakt alebo ako sa s nim mozem spojit

alien811
6. nov 2015

môžem sa ho spýtať aký je postup, napíšem vám v priebehu víkendu.

sjuzn453
6. nov 2015

@alien811 vďaka

sonka3535
autor
6. nov 2015

Ja mam 8 tyzdnov po porode. Velka spokojnost s celym personalom. Dr,Kraus naozaj velky poklad, aj ked ja som rodila u Dr.Rosochu na sekciu, Dr. Kraus bol pri mojom prijme a lezala som tam este 2 tyzdne pred porodom a tiez velka spokojnost. 😉

sjuzn453
7. nov 2015

Neviete ake ceny su za nadstandard?lebo som pocula ze su zmeny.Povodne som chcela ist do Šace,ale sesternica mala zlu skusenost a uz im nejako neverim,a zase zaplatit 300€ a nieje vsetko tak ako ma byt ....sa mi zda vela

alien811
7. nov 2015

Neviem, ake su ceny, ale zajtra bude sluzit, tak sa vam mozem opytat..so Sacou skusenosti nemam.

sjuzn453
7. nov 2015

Dakujem pekne

jul11
7. nov 2015

Ja odporucam Dr.Linkescha,odporucam ho vsetkym kamoskam.dve rodili uz 2x u neho,dalsie dve raz a ja osobne raz a aj teraz druhykrat pojdem k nemu.Mily,ustretovy,patdesiatnik.ma skusenosti ale chodi aj vela na konferencie a sa vzdelava.Ma tu na MK referencie.

sonka3535
autor
7. nov 2015

@sjuzn453 Nadstandard e v starej 25€ na den. Ja som bola po neplanovanej sekcii, takze som ho objednany nemala. Dva dni som lezala na normalnej izbe a 4 dni uz potom na nadstandarde, ked sa uvolnil. Je to super, aj ked uz izby su trosku starsie, no uz len wecko a sprcha je v tieto dni pecka.

sjuzn453
7. nov 2015

@jul11 ako sa k nemu dostanem,ako je to unho?

jul11
7. nov 2015

@sjuzn453 ma aj sukromnu ambulanciu v Leteckej nemocnici tak vacsinou rodi svoje pacientky ktore k nemu chodia.neviem ako to chodi ked zena zacne chodit do poradne do nemocnice ci povie meno lekara ktoreho chce ci jej niekoho pridelia.pozriem cislo a spytas sa sestricky ma velmi milu.pripadne sa da vygooglit na stranke Leteckej nemocnicel

jul11
9. nov 2015

@sjuzn453 Dr.Linkesch-sestricka v Leteckej nemocnici-volat rano,ordinuje vacsinou 6-8,niektore dni cele doobedie. 0949803035

sjuzn453
24. dec 2015

Super skusenost s Dr.Linkesch...maximalana spokojnost,vyvolany porod a rychly....super pristup mozem len odporucit

nanuka123
31. dec 2015

Porodnika odporucam MUDr Krausa, bola som spokojna. Podmienky pre mamicky su v porovnani so Sacou velmi skromne: vzdycharen je mala s jednou sprchou, rodia niekedy aj 6 mamiciek naraz. Sestonedelie aj ked teraz vymenili okna a vymalovali, je len v zakladnej vybave. Nadstandard je velmi tazke dostat, je na mesiace vopred zarezervovany. Sprchy a toalety su 2 na cca 20 zien na oddeleni, na izbe nie su. V izbach nie je konvica, radio alebo TV ako v Saci. Rovnako pribor, toaletny, podlozky, vlozky, plienky - vsetko treba vlastne. Strava bola v poriadku. Najslabsie je moznost navstev na oddeleni, oficialne sa da navsteva prijimat len na chodbe pri vytahu, takze dieta treba nechat na izbe alebo odniest na 6stonedelie, neoficialne navstevy sedia v kuchynke, v chodbe v prievane alebo vynimocne pustia na izbu manzela alebo rodicov. Chyba laktacna poradna a informacie z vizit su kratke a len min informacii pre matku o dietati.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre