Baby, aké máte skúsenosti s pôrodom v starej alebo v novej pôrodnici v Prešove a tiež v Starej Ľubovni? Kde by ste mi poradili ísť rodiť a aký je váš názor na vybavenie pôrodníka?
@matatep ja idem do BJ , do Po by som neisla z môjho okolia som n tu pôrodnicu nič dobré nepočula a kamarátka prednedávnom rodila v SL a tiež nebola nadšená . Ono všade sa dá nájsť niečo negatívne ,ale podľa mňa Z toho čo tu máme je BJ najlepšia voľba , vlastná skúsenosť a čoskoro si to zopakujeme 🙂
@matatep ja som bola v novej v Prešove a som spokojná... Milí boli lekári aj sestričky... Dokonca aj jedlo bolo výborné (aspoň mne chutilo určite)... Jediné čo musím vytknúť bola anestéziológička... Z toho že idem na sekciu som bola v šoku a neprišla mi 2x najmilšia... Ale ju som videla asi 2 minúty a tam to haslo... Bola som v pôrodnici asi 3 týždne a nesťažujem sa...
@matatep ja som rodila 14.6. 2021 a môžem Starú Ľubovňu len odporúčať. Dr. Kožuškanič, dr. Tarbaj, dr. Richterova, dr. Straková za mňa úplne super prístup. Stále sa pýtali na môj zdravotný stav nakoľko som mala obličkový zachvat a žlčníkový kameň. Pôrodná asistentka meno si nepamätám viem že sa volala Alexandra bola počas celeho pôrodu pri mne stále sa chodila pýtať či je všetko v poriadku či niečo nechcem od bolesti. Proste od lekárov cez sestričky až po upratovačky super personál nemala som žiaden problém. Po pôrode som mala syna čele dve hodiny na sebe až potom ho brali umyť, merať a vážiť. Mala som ho hneď na izbe aj keď sa ma pýtali či si nechcem oddýchnuť a že mi ho prinesú na dojčenie. Na postielkach majú monitor dychu a detský lekár vyšetroval syna na izbe predo mnou. Takže za mňa maximálna spokojnosť a môžem povedať že aj Nemocničná strava mi chutila 😁😁😁 a mimochodom kúpala som si syna sama. Prvorodickam samozrejme ukážu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@matatep ked by som si mala vybrat medzi Presovom a Lubovnou, vybrala by som si Bardejov :D v pripade bezproblemoveho tehotenstva, bez plateneho porodnika.