ahojte, mate prosim niekto skusenosti s porodom, klasickym alebo sekciou v Mediclinic v BA? Prostredie, pristup personalu, pripadne aj nejake ceny a pod... Lekara mam vybrateho, ale vela okolo porodu spravi prave personal a kedze ja sa necitim na porod v nemocnici, chcela by som to skusit tu (uprimne si priznam, ze som citlivka a bolestive a stresove situacie zle znasam a potrebujem individualny pristup)
Dakujem za akekolvek referencie
nerodi sa tam, len UPT tam robia...
Tiež som o nich ešte nepočula, že by sa tam dalo rodiť, ale na stranke majú uvedené, že poskytujú aj operačné a pôrodnícke služby, tak asi áno...
@evitka83 a ten vybraty lekar ti aj poskytol porod v tomto zariadeni? dost o tom pochybujem, v BA su len tri statne porodnice a jedna sukromna (koch). V mediclinicu nemaju napriklad novorodenecke odd., takze rodit priamo tam je zrejme uplne vylucene 😒
Ale urcite sa da dohodnut, ze tamojsi lekar chodi k porodom do vybratej oficialnej porodnice.
@miriem pisu, ze zabezpecuju (nie poskytuju)... t.j. asi zabezpecia v niektorej nemocnici s ich lekarom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Odkedy sa tam da rodit?! Hovadina podla mna....