Prosim, mate niekto skusenosti s Dr. Kornanom v martinskej porodnici?
Povedala by som,že je trochu neosobný(môj názor) 😉
Aj doktor Dokus je super mam s nim skusenosticlen tie najlepsie sice nie z porodu ale z vysetreni🙂
zatial som nerodila ale lezala som minuly rok 2x v MT par dni lebo ZA nemocka je hrozna pokial si neni na nadstandartke...
DOkus je super aj Danko aj Biringer v podstate vsetci su tam super len nie kazdy je moc ukecany ako som zvyknuta u Krajkovica v Heliose
a na 3poschodi su aj super sestricky az na jednu ...
jednozancne ked bude moj cas pojdem rodit do MT. len neviem ci vobec stoji za namahu dat cca 160€ za vybratie porodnika ked su tam vsetci super 😀
@sisi333 neviem presne ako to funguje ale myslim ze oni maju mail alebo niekto ti da odpoved na to tu neskor . napis im alebo zavolaj. Ja som sa nad tym moc nezamyslala len veim ze uz sa nemusi ,,podplacat,, ked schces daneho DR. mne je to viac menej jedno kto ma odrodi ked budem tehotna lebo bola som tam velmi spokojna s nimi pocas hospitalizacie
ale je to oficialne ze si mozes vybrat porodnika a stoji to za starych penazi 5000 sk teraz € tusim 166 € je to aj na nastenke vyvesene dole v cakarni na 1.poschodi .
Danko je velmi myli ani by clovek nepovedal ze robi to co robi ...
Kamoska tam davali nejake sponzorske tak si mohla vybrat dr...
Kornan je odbornik, ma dlhorocne skusenosti, a ostatni su tiez odbornici, sikovni,...Dokus (osobna skusenost), Biringer, Danko, uz si ani nepamatam vsetkych mena,...myslim si ze nie je az tak nutne si objednavat konkretneho, tam sa ani neda vybrat kto je lepsi, kazdy je dobry a nemusis sa bat kto bude mat prave vtedy sluzbu
@cikyta tak asi viem na co narazas ale ked som bola v nemocke tak sme sa rozpravali o nom aky bol na oddeleni a ze taky isty ... a detto Gatova ci robi v heliose alebo vo svojej ambulancii .Je to v nich skratka... keby si teraz bola v Heliose a mala jendu dr tak to sa neda porovnat oni su menej ukecane asi o 50% 😀
@06katka Ahoj - ja ze som jedina kto nevie kto ju "odrodil" 🙂 Tiez som mala cisarsky, pred 13 mesiacmi - pani, to ale leti 🙂 a presne ako si pisala, tolko sa ich okolo mna premlelo ze fakt neviem kto ma odrodil, viem ale ze prisla za mnou taka mlada mila doktorka a oznamila mi ze vsetko bolo ok - kazdy den som sa chcela opytat na jej meno, ale akosi toho bolo tak vela okolo maleho - a mrzi ma ze to neviem 🙂 ale pri cisarskom bol aj nejaky "Karci" - to si pamatam ze ked ma uspavali tak som sa pytala ze ci uz ma idu uspat a taka mila sestricka ze nie, nie - vraj pan doktor ma len asi styri minutky na to aby babo vybral a teda ze este musime pockat - a niekto poznamenal ze "Karci" je super takze to bude mat aj skor 🙂
@magica78 ja mam velmi rizikove tehu a tu v za sa ako sa povie somnou nikto nebabral v Martine drDokus a Danko s ma ujali bez akej kolvek znamosti a uplatkov atd ked sme prisli prvy raz do martina sme hovorili s muzom ze dostat sa tak na toho Danka ale ze to nebude mozne urcite tak vysoko postaveny clovek o nas ani nezakopne porovnavali sme so zilinou a nakoniec Profesor Danko sa o nas postaral je to neskutocny clovek keby aspon z polovice bolo tolko lekarov s ludskym pristupom vyborny odbornik aj clovek preto ho chcem ku porodu lebo vie co sme preskakali a on jediny este s dr. Dokusom nam pomohli len v tych stresoch som sa ho na to ani nepytala ale mam tam ist koncom januara tak sa ho opytam
@sisi333 aj ja som sa bala tam ist ze som zo ZA a ci ma vobec zoberu a nebol problem bez znamosti ! a obe operacie som mala tam ...a to obskakovanie .. nieco super nie ako v ZA tam ked chces aj nieco vediet co ti idu robit ako keby sisa pytala na statne tajomstvo... tu ti pekne vysvetlia 🙂
a hore spominany Karci je tusim Biringer 😀 ten je tiez super
Ahoj, ja som rodila v septembri 2013 u lekara Korňana. Super lekár, ochotný a hlavne humorista 🙂 🙂 Po porode ma bol pozriet aj na izbe 🙂
@magica78
@tatianka79 ahojte, je to už stara diskusia, ale čitam o lekaroch v mfn a napadlo ma, že "Karči" môže byť aj Dókuš 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@lydia85 ahoj ja som rodila v MT ale poviem ti ze ani neviem kto ma vlastne odrodil...mala som sice cisarsky ale premlelo sa pri mne tolko lekarov ze dodnes neviem, ktory sa ako volal.Chodilo tam aj vela medikov takze neviem.Ty ho mas "objednaneho" ?