Potrebovala by som vediet ako to tam chodi.Boli ste si pozriet nemocnicu pred porodom?Ako to tam je s epiduralkou?Treba si ju dopredu zajednat? Dakujem 😉
Ahoj. Ja tam rodila 2x. 1x v 2004 a teraz 2012. Je tam pekne,porodnica od 2004 zrekonstruovana. Su tam 2 al.3 izby VIP za tjtore sa priplaca inak ste 2 na izbe. Je tak kupelna so sprch kutom a umyvadlom. Toalety su na chodbe spolocne. Deticky vacsinou uz hned po porode ostavaju pri mamicke. Jedine ak si velmi vycerpana tak zoberu aj na noc. Personal je zvacsa mlady a mile sestricky. Epiduralka,manzel pri porode vsetko sa plati dopredu. Ako na to? Treba ist na porodnicu na 2posch. Tam sestricke pov.co chces epiduralka a tak dalej .vypise ti taky papier,a ty to pojdes zapl.dopredu na vratnicu. Pokial toto nemas,nic ti nedaju aj keby si pov.ze to POTOM zaplatis. Takze tolko
@povuma no to som pozerala len neviem ci epiduralka je nadstandardna sluzba 😒 ale tak ked tam zavolam a opytam sa vseobecne tak mi hadam neotrhne hlavu 😀 inak nadstandard nechcem.a ty si z martina? kedy tam tak pojdes?
@blahowoman takze aj keby som tam isla teraz v siedmom mesiaci tak si to mozem dopredu zaplatit uz ? a netreba aj nejake poucenie pri tej epiduralke?
@martinusik91 ja som z MT a pojdem tam len rodiť 😀 , inak ak ma nepošle moj doktor, tak ani netreba snád...ja nechcem nič, ani epidural, ani manžela pri porode...epidural si musíš zaplatit vopre, porodnica je na druhom poschodí... 😉
@povuma ja som na rizikovom este mam na to asi cas ale bojim sa ze do januara nevydrzi maly tak aby som to mala poistene radsej skor 😉
@martinusik91 ved sa nič nestane, povieš, že si mala cestu okolo, a že to chceš mat už na poriadku, kludne tam zbehni 😉 😉 😉 popýtaj sa na všetko, na to tam su... 😎
@povuma ja som zo ziliny a tam som lezala dva tyzdne a uprimne musim povedat ze mi stacilo 😠 rovno som povedala ze tam rodit isto nepojdem.este sa poradim na poradni s gyn a zabehnem tam pre istotu 😉
@martinusik91 ahoj .. ja som tam rodila pred dvoma rokmi a dufam ze cca za 3 tyzdne este aj budem ... personal v pohode ale vyrusila som ich v noci tak sestricky boli trochu "hnusne" izby super a hlavne co mi velmi vyhovovalo boli navstevne hodiny od 6:00 - 18:00 ak budem mat inu skusenost urcite sa s nou s tebou podelim 🙂 🙂 🙂
@martinusik91 čo viem, tak velmi vela báb chodí zo ZA rodit do Martina 😒 , takže oni su na to zvyknutí 😵
@martinusik91ja nie som z Martina bola som tam sa spýtať ako to tam chodí veľmi ale veľmi milé sestričky som sa popýtala poukazovali a potom som si išla zaplatiť epidurál a manžela pri pôrode ....neboj sú tam veľmi milé sestričky 🙂
@ferianca tak drzim palce aby ti to dobre dopadlo a ak budes mat cas potom mozes prosim ta napisat ako bolo? 😉
@povuma no to asi hej 😀 aj moje dve svagriny tam boli rodit ale to bolo uz min 8 rokov dozadu. vzdy boli spokojne
@ingmiriama ty si tam bola o kolkej je lepsie ist rano alebo poobede? ja by som najradsej isla v sobotu len neviem ci by mali na mna cas
rodila som v MT pred tromi mesiacmi - nemam sa na co stazovat... akurat ako pisala ferianca - tiez som prisla nad ranom a sestricka nebola moc mila... ale potom uz bolo vsetko v pohode. dobry personal a prijemne prostredie 🙂
@martinusik91 ja som tam bola medzi 13:00-14:00 asi tak no bolo už dávno 2011 a však sa opýtaš či majú na teba čas či nie ja som chcela rodiť do vody len oni sestričky ma odhovorili
@ingmiriama a preco ta odhovorili?
@martinusik91 že je jeden pôrod do vody za rok radšej aby som si dala epidurál ja som sa bála zošívania
@ingmiriama a kolko pred terminom si sa tam bola pozriet?
@martinusik91 Ja som prvú dcéru rodila v ZA a už by som sem tiež nešla. Radšej MT. Mňa by len do budúcna zaujímalo, či s tým nie je problém...to normálne prídeš na príjem a vezmú ťa - nevadí im že si zo ZA ?
@martinusik91 mesiac pred pôrodom
@cinnamon111 myslím si že nie stým problém moja dr z PB mala dovolenku pred mojím termínom pôrodu napísala mi odporúčací lístok som jej povedala že chcem rodiť MT išla som tam a tam som začala chodiť na pásy prenášala som týždeň a nik mi nič nepovedal
@martinusik91 mne dokonca dali aj papier čo si mám tam zo sebou zobrať čo tam budem potrebovať
@cinnamon111 no co som pocula a citala tu na forach tak im to nevadi a su na to vraj zvyknuti vraj tam nechodia len zeny zo ziliny ale aj z inych miest...ja ked som videla ako sa tam chovaju k zenam a ako to tam vyzera tak som si povedala ze aj keby som mala ist zase na pohotovost koli babu tak pojdem rovno do martina
@martinusik91 To ti verím, ja som si tiež čo to odležala v nemocnici, než som porodila.... ☹ ☹ ☹ Správanie od personálu som až také hnusné nezažila, celkom sa to dalo....ale tá nemocnica, WC-ko, plesivé steny na izbách, 😢 😢 strašné niečo
@cinnamon111 no personal nekomentujem radsej a tiez niektorych doktorov... ten pristup je tam hrozny ked si uz vybrali hentaku pracu z ludmi tak sa maju podla toho k tym ludom spravat... ked chceli byt nevrli a hnusny mali ist do kie za pas tam by to nikomu nevadilo a nie ze na oddeleni rizikovej gravidity aby sa zeny bali aj nieco opytat ze ako to dopadne 😠
kludne aj zo ZA mozes ist rodit do MT - robi to tak vela zien. aj ja som tak rodila...
@martinusik91 a ským máš takú zlú skúsenosť ? Sestričky, či Dr ? Sestričky boli podakotré nervóznejšie, ale Dr. sa dali
@cinnamon111 no sestricky tam boli take ludske len dve ostatne boli bud ze im bolo totalne jedno alebo vrcali ked nieco clovek chcel no a doktori tí boli celkom fajn ja som mala zlu skusenost len z jednou doktorkou koli ktorej som prezila najhorsi den pocas celeho obdobia ako som tehotna
@martinusik91 to neviem,ja som nemala. Vsetko ti vysvetlia tam. Staci,ked si to zaplatis ked zacnes chodit na pasy. A keby si sluzby co si zaplatis nevyuzila. Vratia ti peniaze.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@martinusik91 ja sa este len chystám, ale tu su aj fotky, aj je tam telefon, kde sa možeš na všetko spýtat http://www.unm.sk/index.php?m=806
V prípade záujmu o poskytnutie nadštandardných služieb je k dispozícii sestra -manažérka, ktorá Vám osobne počas pracovných dní podá všetky potrebné informácie: č.tel. 043/ 4203 241