Pôrod v Lv.. Prvý sekcia so spinalom druhá?

martiynkaa
10. aug 2019

Ahojte o týždeň mám termín na sekciu.. Prvú dcérku som rodila v lv so spinalom, viem, že po ňom mi bolo zle aj hlava ma poriadne bolela.. Keby si máte vybrať ako by ste rodili druhý krát.. So spinalom alebo v celkovej anesteze? Ďakujem

janynyna
10. aug 2019

Ja mam iba jednu sekciu za sebou. Mala som spinal. Ale ja som to znášala úplne v pohode. Ešte aj sestričky sa čudovali ako to zvládam a behám po oddelení hore a dole. Keby som si mala vybrať druhý krát zase si vyberiem spinal.

jany149
15. aug 2019

@martiynkaa ja dve sekcie v LV obe so spinalom a v pohode.....neviem porovnat ako v celkovej anesteze....ale pri druhom porode vedla mna lezala kočka,co mala celkovu anestezu a dost rychlo sa prebrala a rychlo sa zotavila, hned chcela aj dietatko dobrezenie ale samozrejme jej ho nedali az po 24h ked ju postavili na nohy....

janaja1609
2. júl 2020

Anesteza môže ublížiť dieťaťu....to by som nerobila.Mala som tri krát sekciu....a vždy epiduralku.Prva sekcia ok....druhá horšia....a tretia úplne cele zle.Pretoze už sú tam zrasty...a oni to rezu na Tom istom mieste.Pri treťom cisárskom mi to vypalovali a to bol smrad asi pol hodinu ako keď kožu pália.Skoro som sa zadusila.Nie druhý a tretí už vôbec neodporúčam.Po prvom cisárskom sa dá rodiť aj normalne.

janaja1609
2. júl 2020

A tie bolesti v bruchu na celý život.....pretože tie zrasty robia problémy

martiynkaa
autor
2. júl 2020

@janaja1609 ďakujem uz som porodila.. Syn bude mať o mesiac rok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre