ahojte tehulky,som tu nová...ako čítam je tu strašne dobrých a poučných rád, ktoré pomôžu nie jednej tehulke...ja som práve v 2tt a túžobne očakávame prvého nášho potomka...chcela by som sa Vás opýtať ako je to s pôrodom ak sa rozhodnete rodiť v inom meste ako bývate...ja momentálne bývam v Michalovciach, ale chcela by som rodiť v Košiciach...zatiaľ som u žiadneho lekára v Ke nebola chodím len ku svojmu gynekológovi v Mi....kedy treba ísť do Ke, aby ma lekár vyšetril a dohodli, by sme sa na ďalšom postupe? stihnem dôjsť do Ke ak na mňa príde pôrod?ak by ste boli také dobré mi poradiť v tomto mojom probléme,bola by som Vám veľmi vďačná 🙂 prajem pekný deň
bobolok v 2 tt? to ako vies uz ze si tehu? 😕
pink_lady Som v 19 týždni tehotenstva a dúfam, že som správne napísala, že som v 2 tt...či nie?
inak, aj ja som sa cudovala, ze 2.tt to uz vies...
Ty si asi myslela druhy trimester nie?
Ale 2 tt= 2 tyžden tehotenstva
lucrezia No super, takže som si ta pomýlila...tak sa na mňa nehnevajte...v týchto veciach som nováčik...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
bobolok ajajááááááááj, času mas este habadej.
úplne staci, ak zacnes chodit do ineho mesta v poslednom, prip. predposlednom mesiaci.....staci si tam odkrutit 2-3 kontroly a oni Ti uz daju potom instrukcie co a ako.
aspon u nas, na západnom Slovensku to tak funguje