Ahojte, chcela by som sa opýtať na Vaše skúsenosti s pôrodom v Galante.... Rozhodujem sa či isť alebo nie.... Ak má niekto skúsenosť s tou nemocnicou, prosím podelte sa. Ďakujeeem!!! 😀
@katren Nevšimla som si ju..... ďakujem za info
@deniskaaaa
Rodila som tam 1.2.2018, som prvorodicka, rodila som s epiduralom ale som nadmieru spokojna s pristupom aky mali vsetci. Ci sa jedna o doktorov alebo sestricky, boli mile, ochotne.
@deniskaaaa ahoj, rodila som tam minuly rok. Čo sa týka porodnej sály, čakačky a personalu v pohode, stravila dom tam 18 hodin. No o novorodeneckom a sestonedeli to nieje sláva. Mala som izbu sama, nazyvali ju VIP, co mi je doteraz smiesne ale bolo super to, ze mohli prist za mnou kedykolvek na navstevu.Niektore sestricky neochotne, ked som im povedala, ze neviem ako na kojenie tak na mna kukali ako na zjavenie akoby to malo byt normalne ze prvorodicka hned vsetko vie. Co sa mi nepacilo, ze mi ho nedali prisat hned po porode,priniesli ho az neskoro poobede a porodila som ho rano o 7. Inak chystam sa na dalsie ale urcite budem opat v galante rodit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@deniskaaaa prosim ta, tato debata ti nestaci?
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-v-galante-ake-to-tam-je/