Pôrod v Bratislave, keď mám gynekológa v Ružomberku

martislivkova
6. máj 2016

Ahojte,
chcela by som sa poradiť ako to funguje s pôrodom v Bratislave, ak mám gynekológa v Ružomberku, chodím na kontroly zatiaľ k nemu každý mesiac. Som v 27. tt. Treba si nájsť nového lekára v BA? alebo stačí sa prihlásiť na pôrod v bratislavskej nemocnici a oni mi niekoho pridelia? Problém je, že nemám ešte v BA trvalý pobyt, preto neviem, či by si ma niekto z lekárov vzal. Poprípade by som sa chcela spýtať, ako celý proces prihlásenia sa na pôrod v BA funguje. Ďakujem za rady.

mimla
6. máj 2016

Nájdi si skupinu tu "pôrodnica Ružinov". Keď ti už lekár povie, že treba ísť na kontroly do pôrodnice, kde chceš rodiť, jednoducho tam v utorok alebo štvrtok dokvitneš, vezmeš si číslo a posedíš. V skupine si vyhľadaj, ako to funguje s monitorom, to sa občas mení. Vezmi si vzorku moču, tehotenskú knižku a začneš chodiť už tam. Je to tam trošku blázninec, nezľakni sa.

martislivkova
autor
6. máj 2016

@mimla Ďakujem za info...pozriem to teda v tej skupine 🙂 na kontroly do pôrodnice sa chodí mesiac pred pôrodom? to už sa nechodí ku svojmu gynekológovi, že?

jjanulkaa3
6. máj 2016

@martislivkova
Ahoj od 36tt sa chodi kazdy tyzden uz do nemocnice na poradnu plus monitor.

mimla
6. máj 2016

@martislivkova Nie ku svojmu už potom nechodíš.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre