Pôrod u Kocha, máte dobré skúsenosti?

sunny_g
27. jún 2019

Ahojte maminy,

Pri druhom zvažujeme Kocha. Chceme byť s tatom po pôrode.
Prosím aké máte skúsenosti? Ideálne tak rok dva dozadu najneskôr.

Ďakujem krásne

ivkazba
27. jún 2019

Pridaj sa do skupiny Pôrodnica GPN Koch Bratislava. Tam je k tejto téme kopec diskusií.

lula313
27. jún 2019

Ahoj, pamatam si tá z Marcoviek😊V Hainburgu sa ti rodit nepacilo? No v kochu je problem, že tam sa dá platiť len rodinný apartmán, ktorý je dosť drahy(za pobyt tuším 1000eur počítaj) a majú tam veľkú plnku, takze je riziko, že sa k nemu ani nedostaneš.

mia865
27. jún 2019

@sunny_g ja to tiez zvazujem, ale bojim sa toho, ze keby nebodaj bol problem s babom, tak by ho museli prevazat.. inak vraj starostlivost je super aj teda komfort pre maminy

nancy666
27. jún 2019

Tak ja som tam rodila pred rokom a pred mesiacom a za mna veľké áno. Komfort a dôstojnosť je na nezaplatenie aj babo sa ti poďakuje 🙂 otec je cely čas pri pôrode a po prirodzenom stále od 9-21, po sekcií oficiálne až o 24 hodín ale púšťajú hneď na chvíľu a potom tiež. Netreba priplácať apartmán, môže tam byt cely čas aj počas vizity. Dokonca aj deti kamošky hocikto. A stály argument že ak sa niečo stane tak prevážajú- majú vybavenie len miesto nemajú. Čiže nič sa tam nikomu nestane, prevoz na Kramáre trvá pár minút. Preváža sa aj z Ružinova napríklad- prenatálna starostlivosť pre ťažké prípady je len na antolskej a na Kramároch a kto pozná BA vie že z Ružinova je to oooooomnoho ďalej ako z kochu. Super je aj non stop pohotovosť počas destonedelia

womandarinka
29. jún 2019

@sunny_g tak ja som tam rodila nedávno a s pôrodom som vôbec nebola spokojná ☹️. Profesionálnost bola ok, ale ľudskosť 0 bodov 😕. Ale poporodna starostlivosť už bola v poriadku. A áno bolo to super že otec môže prísť od 9-21 na izbu za tebou aj keď nemáš apartmán. Ja najbližšie pôjdem rodiť asi do Vyskova, do Kocha už rozhodne nie o traumu mám postarané.

evittam
29. jún 2019

@womandarinka U nas v ZA moze byt otec na izbe aj 24h, moze prist kedy chce aj odist a nielen on,ma kluce od pôrodnice,vytahu. Za izbu platis 35Eur/noc. Maximalna spokojnosť so vsetkym ci uz s porodom, personalom, prístupom,....A to uz pred vyse 11.rokmi a pred vyse 5. Funguje to dodnes. Apartman stoji 70Eur/noc.

sunny_g
autor
30. jún 2019

@lula313 ahoj, páčilo, ale vyšlo nás to 5000€ všetko a u Kocha nech rátam akokoľvek, viac ako 2000€ to nie je

frantiseklotrinsky
7. dec 2020

@womandarinka
ja sa rozhodujem.Mozes mi prezradit co tam bolo nevyhovujuce? alwbo kto,co atd.....

frantiseklotrinsky
7. dec 2020

viete mi odporucit dobreho gyn.? ak vie niekto aktualne 2020 dobreho gyn., naozaj odbornika, co nebude namysleny, urazlivy a mysliet si o sebe ze vie vsetko. Zazila som velmi smutnu udalost pred 2 mes. Z hladam fakt ludskeho gyn. kt bude mat cas na pacienta!!!

tinam12345
27. jan 2021

@frantiseklotrinsky tak toto ak zistite, podelte sa prosim <3

kokinka09
11. nov 2021

pôrod u Kocha bol jednička, rodil ma primár Cupaník. Nie som precitlivelá ako vela zien, ale uz som si taký ludksý pristup zasluzila. Vsetko dopadlo dobre. A najpodstatnejse je , ze dieta aj matka su v poriadku. Nekritizujem a neprplem sa vo svojich zasratych pocitoch ako 97 % ucastnicok tohto fora 😀DDDDDDDD

frantiseklotrinsky
22. nov 2021

@kokinka09 nemas ani ponatia co vsetko sa moze stat. Neprples, a predsa si sem prpla. Porod a tehotenstvo nie je sranda. Ak to beries sportovo, mala by si si precitat nejaké skriptá o vaznych komplik. kt. sa stávaju casto. A kwd natrafis na debiliv, kt. je aj v hl. meste v nemocniciach mrte, tak si na mna spomeň. Ja som tvrda zenska, ale co je vela, to je vela.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre