Ahojte . prosim Vas viete na Antolskej odporučiť nejakého doktora, nakolko Mudr. Havalda z Antolskej odchadza a chcela som ho teraz na porod, ktorý máme cca o dva týždne :( Pojdem rodit sekciou, tak ak niektora o niekom viete prosim info.. Povodne som mala vybratu Dr. Hammerovú ale stale zvažujem.. Dakujem za vaše názory a postrehy.
Andy
Prepáč, prvý pôrod v Ružinove.
Na sekciu je to uplne jedno na Antolskej , zbytocne vyhodene peniazky , mam 3sekcie na antolskej za sebou s 3mi roznymi lekarmi a upne perfektne 🙂 a nik nebol zazmluvneny.
prvu robil primar
druhu dlhopalcek😆
tretiu neviem 🙂 iba pani doktorku som capla omylom po zadku z tych oblbovakoch som sa nevedela trafit pohladkat malu 😁
Havalda odchadza? Prečo, kam?
@ivus7 ahoj dakujem za odpoved..ja som ani neuvazovala zazmluvnovat..ja len kvoli odporuceniam. Ale mas pravdu zbytocne peniaze..😉. Jaen ze lekarka ku ktorej chodim, uvidim dnes co mi povie ale ste mi hovoria ze mam rodit normalne. Ale nechcem ohrozit maleho..
@meiwe
Si ma pobavila 😀
Dakujem za nazor..ostanem pri klasike teda..kto bude mat sluzbu tento urobi.
@zuzka102
Zuzka neviem, len sestricka mi to povedala cez telefon, ked som volala a pravdepodbne uz tento mesiac, lebo ja mam termin 3.11.a to mi povedala, ze ma uz neodrodi ze by bolo vhodne pouvazovat o inom lekarovi. .☹
@andrea_andy ja som chcela druhý pôrod po sekcii prirodzene. A nezazmluvnovala som si. Keďže sa ale malej nechcelo von,aj tak ma nakoniec rezali, lebo už by bolo riskantné to naťahovať. Ja by som to neriešila, s nikým tam nemáš vybudovaný vzťah a všetci sú odborníci. Ak máš niekoho zazmluvneného, potom sa iní doktori moc nechytajú. Či už ak by si aj bola na rizikovom.
@andrea_andy k sekcii je podla mna uplne zbytocne zazmluvnovat. Mala som tam jednu a bola som spokojna. Druhu idem tiez bez zazmluvnenia. Keby mam rodit prirodzene, tak by som o tom uvazovala, ale co sa sekcie týka, naozaj je to zbytocne... Prednosta ti dá termin sekcie, ráno ta pripravia, a potom ides na operacku. S doktorom pocas sekcie ani nekomunikujes, hlavne so sestrou a anesteziologickou, tie ta budu zabavat 🙂
Ahoj, pozri si už existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-antolska-4/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-antolska-a-vase-skusenosti-s-nou/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/vyber-porodnika-na-antolskej/
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/kto-je-najlepsi-porodnik-na-antolskej/
@juditka_d dakujem ani to už neriešim dnes 23.10. ideme vybrat termin :D.
krásny den
@ivus7 ahoj. tiez som pripad ze som mala prvu sekciu (kvoli tomu ze maly bol KP). tentokrat by som chcela rodit spontanne. No moja lekarka, ku ktorej chodim, uz nerodi na Antolskej :( a tiez uvazujem ci si zazmluvnovat niekoho na porod, lebo sa bojim aby ma nehodili rovno na sekciu a neriesili to ze chcem ist spontanne. Ak sa mozem opytat preco si mala prvu sekciu? a nemali na antolskej lekari s tym problem ze chces ist po prvej sekcii rodit spontanne? dakujem za odpoved
@lilian23 ahoj, prvá sekcia bola akútna počas pôrodu mala strácala ozvy, mala 2 x omotanu pup. šnúru. Na Antolskej ma vôbec do sekcie netlačili, povedali že nie je dôvod. Rozdiel medzi porodmi bol 3 roky. Podpora z ich strany bola super podľa mňa. A to som mala 2 rôzne doktorky na poradniach, iných na rizikovom po dni termínu.
@juditka_d Juditka už je to za mnou a malický ma už 3 mesiaciky, ale s doktormi som pocas sekcie dokonca žartovala 🙂) , ze by mohli dávat MP3.ky aby sme nemuseli pocuvat co hovoria pri porode..ked som pocula ako krasne malý zaplakal bolo mi už všetko jedno, najkrajší pocit na svete 🙂
@andrea_andy ahoj,a kam odchadza Mudr.Havalda prosim?vfaka
@olivs zdravim..neviem..uz je to u nas pase uz sme na sveteoslave 😂
@andrea_andy Janac je vraj odbornik aj na komplikovanejsie stavy (dvojicky a pod), znama mala u nho cisarsky a velmi dobre jej to zasil, bola spokojna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Osobne by som doktora, ktorého nepoznáš, nezazmluvnovala. Všetci sú odborníci. A obzvlášť sekciou, neriešila som, na Antolskej. Bez poplatku a nadstadnardu a som tisíckrát spokojnejšia ako prvý zazmluvnených pôrod na Antolskej. Prečo potrebuješ na sekciu zazmluvnit doktora?