Ahojte. Moja mala je otocena KP, a chcela by som skusit klasicky porod, na sekciu sa necitim. Chcem ist rodit do Cadce, mate niektora skusenosti?
Ak je to možné, skús TN, tam určite nebude problém.
@silviaaa21 Naozaj? Urcite by som to skusila ak Cadca nevyjde, este sa tam len chystam ist popytat. Myslim Cadcu. a potom uvidim, musim hladat nejaku moznost.
@30tnicka Ahoj,moja mala bola KP a povedali mi,ze nie je problem rodit normalne,kamoske sa otocila po odteceni plod.vody.Bohuzial som mala prepadnuty pupocnik,tak to bola nakoniec sekcia,preto sa vlastne neotocila.Rodila som v ZA min.december. Ono zalezi od skusenosti,odbornosti a ochote pôrodnika.
@30tnicka Určite 🙂 Veľa mamičiek, ktoré sa boja rodiť KP, radšej do TN ani nejde, lebo tam to vždy najskôr skúsia prirodzene. A TN pôrodnicu ja môžem len odporučiť.
ja som rodila druhu dcerku KP pred necelymi 2rokmi v Cadci. Najskor doktorka Polackova chcela povodne, ze pojdem csarskym, ale prisiel doktor Paucin, ktory mal hlavnu sluzbu a rozhodol, ze budeme rodit normalne a dozeral na porodenie celu dobu. Mala nebola moc velka a vsetko prebehlo velmi pokojne, nic sa nenahlilo. Zavisi to od toho, ci je babatko velke a ci uz bol niekedy porod. pocula som,ze niekde rodia vsetko cisarskym.
asi to zavisi od nemocnice a doktorov.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@30tnicka Ak si prvorodička,tak pochybujem,že by to dovolili 😉 Prekonzultuj to so svojím doktorom... moja malá je tiež zatiaľ KP a tiež budem rodiť v CA 🙂