Pôrod koncom panvovým v Čadci

30tnicka
1. nov 2014

Ahojte. Moja mala je otocena KP, a chcela by som skusit klasicky porod, na sekciu sa necitim. Chcem ist rodit do Cadce, mate niektora skusenosti?

lillien11
1. nov 2014

@30tnicka Ak si prvorodička,tak pochybujem,že by to dovolili 😉 Prekonzultuj to so svojím doktorom... moja malá je tiež zatiaľ KP a tiež budem rodiť v CA 🙂

30tnicka
autor
1. nov 2014

@lillien11 som prvorodicka, ale aj tak chcem ist do toho, len neviem ako to v tej Cadci tam chodi. Budem sa tam musiet ukazat a popytat. A moj doktor je z ineho mesta, ten mi k tomu nic nepovie, kedze tam kde on pracujem, tam je automaticky cisarsky.

trgypadl
1. nov 2014

@30tnicka ak si prvorodicka,tak Ti pravdepodobne spravia sc.sice to je dievcatko,ale vsetko zavisi aj od velkosti plodzu

silviaaa21
1. nov 2014

Ak je to možné, skús TN, tam určite nebude problém.

30tnicka
autor
2. nov 2014

@silviaaa21 Naozaj? Urcite by som to skusila ak Cadca nevyjde, este sa tam len chystam ist popytat. Myslim Cadcu. a potom uvidim, musim hladat nejaku moznost.

evittam
2. nov 2014

@30tnicka Ahoj,moja mala bola KP a povedali mi,ze nie je problem rodit normalne,kamoske sa otocila po odteceni plod.vody.Bohuzial som mala prepadnuty pupocnik,tak to bola nakoniec sekcia,preto sa vlastne neotocila.Rodila som v ZA min.december. Ono zalezi od skusenosti,odbornosti a ochote pôrodnika.

silviaaa21
2. nov 2014

@30tnicka Určite 🙂 Veľa mamičiek, ktoré sa boja rodiť KP, radšej do TN ani nejde, lebo tam to vždy najskôr skúsia prirodzene. A TN pôrodnicu ja môžem len odporučiť.

papasalik
26. jan 2015

ja som rodila druhu dcerku KP pred necelymi 2rokmi v Cadci. Najskor doktorka Polackova chcela povodne, ze pojdem csarskym, ale prisiel doktor Paucin, ktory mal hlavnu sluzbu a rozhodol, ze budeme rodit normalne a dozeral na porodenie celu dobu. Mala nebola moc velka a vsetko prebehlo velmi pokojne, nic sa nenahlilo. Zavisi to od toho, ci je babatko velke a ci uz bol niekedy porod. pocula som,ze niekde rodia vsetko cisarskym.
asi to zavisi od nemocnice a doktorov.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre