Pôrod a starostivosť po pôrode v Martine

tajkazanova
26. aug 2013

Ahoj mamičky chcem sa Vás opýtať nemáte niektorá skusenosti s porodom v Martine? 🙂 Ake to tam bolo sestricky a po porode rada by som to vedela lebo
to bude čakať aj mna a veľa dobre som na Martin nepočula. Mate vlastné skusenosti, či zážitky? dakujem budem rada za kazdu odpoved 🙂 😉

dolijalu
26. aug 2013

ja som rodila v decembri 2009, nebola som moc spokojna na sale so sestrami, musela som opakovat formulare popri kontrakciach ako taky papagaj tri krat aj ked stali vedla seba a poculi, na moju prosbu, ze musim zvracat mi jedna povedala, ze teraz nemozete...nakoniec som si grcala po lici do misky, ktoru mi drzal manzel, lebo druhu ruku mi tahala sestra, ze mi dava infuzku.....no co dodat....som si pripadala ako mäso....nakoniec som isla cisarakom na poslednu chvilu...velmi chvalim pracu pani doktorky, ktora ma zasivala, neviem, ci aj rodila....pekne prisla, predstavila sa, ranu ani nevidno....jiska v pohode, az na jednu sestru, co celu noc telefonovala, namiesto toho, aby sa vobec pozrela na pacientky, tak som sa musela odkulhat na prenosny zachod sama, lebo vobec nepocula, ked hociktora na nu volala.....na 4tyn den ma vyhodili ze domov, aj ked mala bola na jiske-vraj ma nemaju kam dat (skoro prazdne oddelenie podotykam). Nakoniec som bola ubytovana 15min od nemocnice na ubytovni a kazde tri hodiny som kulhala za malou....bola tam aj mamina,m ktoru nechali 3mesiace dochadzat zo Skaliteho za syncekom, kym jej o ubytovni povedali....
Co ma najviac, ale najviac nasralo je, ze mala sa narodila o 13:00 ale oficialne informacie od nejakeho lekara o jej stave som dostala az na velke revy na dalsi den o 17:00, kedy sa unuval nejaky doktor prist mi porozpravat o komplikaciach, ktore nastali.....asi tak
Nebola som spokojna.....citila som, ze sa robia aj rozdiely medzi rodickami z MT a cezpolnymi....tak mi to pripadalo...ale stale lepsie ako Zilina

jamabe
26. aug 2013

A ja som zase o Martine počula vždy len chvály... 🙂 Však tam chodia žienky aj z iných miest...
No ale k veci. Ja so rodila v r. 2012, bola som spokojná aj s prístupom lekárov aj sestier. Až na 1-2 (z toho jedna bola na jis-ke) boli všetky zlaté a nápomocné. Tiež som mala neplánovanú sekciu, ale všetko mne a manželovi lekár pekne vysvetlil. Keďže som bola v celkovej narkóze, priloženie bábätka po pôrode sa samozrejme nekonalo, doniesli mi ju až na druhý deň. Ale ináč som bola veľmi spokojná.

Je tu viac tém o Martinskej pôrodnici, napr.: https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/martinska-porodnica/ - tak sa pozri aj tam.

tajkazanova
autor
27. aug 2013

dakujem moc pekne a prave aj ja som pocula ze nic moc martin ani sestricky vybevie ani nic ☹ ☹ najradsej by som sla rodit niekde uplne inde a to ze vam dali babatko na druhy den tak to by som tam ziapala aby mi ho prieniesli a nie ze na druhy den ... je to hrozne fakt ako myslim ze sa mi to potvrdilo co som si myslela o martine dakujem 🙂))))))))))))
jamabe
dolijalu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre