Poraďte pôrodníka v Ružinove

dena76
21. aug 2012

Ahojte,
citam toto forum zasa po dlhšej dobe a potrebovala by som poradit.
Teraz cakam moje druhe babatko a nstal cas aby som sa isla zahlasit do porodnice kde chcem rodit.
Vybrala som si Ruzinov ( rodila som tam aj moju prvu dceru a nemala som zle skusenosti). Potrebujem vsak poradit - mala by som sa ist hlasit na ambulancii c 53 - len tam neviem aký lekar bude prave ordinovat.
Ja som rozmýšlala, ze si zazmlivnim k porodu MUDr Divekyho alebo MUDr. Ferianca.
Mam teda vo stvrok ist najskor na tu prijmovu ambulanciu a tam sa informovať ? alebo priamo oslovit lekara?
A ktorého z týchto dvoch porodníkov m by ste mi odporučili ?

Dakujem
Denisa

,

vavrenka
21. aug 2012

ja som mala zazmluvneneho mareka draba (pozor, nie mareka drabeka) a maximalna spokojnost. porod bol super, je profesionalny a citlivy, ma ludsky pristup.

margarita
21. aug 2012

aj ja som pacientkou Mareka Draba ako
@vavrenka
a uz som s nim rodila 2x, je uplne skvely 😉

tych 2, co spominas, nepoznam, takze neporadim v tejto dileme, ale Dr.Draba mozem 100% odporucit.

seva
21. aug 2012

taktiez odporucam Dr. Mareka Draba.

tariah
21. aug 2012

Marek Drab urcite

laura14
22. aug 2012

ja idem rodit k MUDr. Divekimu, je to moj gynekolog a dobry porodnik

laura14
22. aug 2012

Ja ti mozem odporucit Divekiho a najdes ho na ambulancii c.41 zajtra tam bude urcite ordinovat do obeda, bo idem na krv a som s nim volala

dena76
autor
22. aug 2012

dakujem,
ja som sa na ambulanciu č. 41 nemohla cele 2 dni dovolat...:(
zajtra ale kazdopadne idem na tehotensku poradnu ( povedali ze mam ist do ambulancie 53) tak skusim sa popytat.
mozno by som mohla zajtra ist priamo k nemu.
Ordinuje tusim od 10-12 hod , nevieš ?

zuzika21
11. sep 2012

@dena76 ahoj, chcela by som sa opytat ako si dopadla v poradni. Chcem si tiež zazmluvnit Divekyho, ale teda neviem, či to mám riešiť osobne alebo stačí sa dohodnúť telefonicky a následne objednať? Vopred ďakujem 🙂

zuzika21
22. okt 2012

Ahojte, rada by som sa podelila o moju skusenist s Dr Divekym, ktoreho som si nakoniec zazmluvnila. Kym som k nemu chodila do poradne bola som velmi rada, ze som si ho vybrala. Bol velmi mily, rad vsetko vysvetlil, proste som mala z neho dobry pocit. Zmena nastala v den porodu, ked si ma po kontrole ponechal v nemocnici, kedze mal sluzbu a ja som uz bola otvorena na 2cm, sice bez kontrakci a bez akychkolvek naznakov prichadzajuceho porodu, no ale stale som mu doverovala. Po prijati mi dali cipky, ktore mi spustili porod a nasledne mi prepichli plodovu vodu, ktora spustila poriadne kontrakcie, ktpre uz boli hned 'tlakove'. Od tohoto okamihu som porodila do 45 minut 🙂))) ani Epi mi nestihli pichnut vsetko bolo uzasne rychle aj ked NESKUTOCNE bolestive, no zvladla som to a smanzelom sme nechapali, ze to takto rychlo prebehlo. Avsak az tak uzasne to nakoniec nebolo, pocas porodu mi pan doktor Diveky povedal, ze nastrihavat nebude, ze netreba, budu len prasklinky, tak som suhlasila. Uz aj pocas sitia mi to bolo podozrive, ale este spomenul, ze to bude len na 3 vnutorne stehy, len to prilis dlho trvalo, nevedela som preco....pocas pobytu v porodnici som na druhy den mala neskutocne bolesti, nemohla som ani sediet, ked vas nastrihnu sedite aspon na pol zadku, no ja som nemohla ani tak ani tak. Na vizite mi povedali, ze je to kvoli opuchu s mam tam modrinu, pred tym som sa s takym niecim este nestretla. Nuz az po prichode domov a po ustupe opuchu som zistila, ze z danych '3' stehov je asi 5 cm jazva az po konecnik, cize som sa riadne roztrhla a aj po par tyzdnoch nemozem este normalne sediet. Pan dorktor dokonca nemal ani tu potrebu prist po porode na kontrolu. Co sa mi pri prvom porode nestalo, vtedy moj lekar za mnou chodil a kontroloval ako sa hojim. Takze vdaka jeho nenastrihu ( pri prvom porode som ho mala so stehom 1cm) teraz trpim a nedokazem si naplno uzivat radost z nasho babatka, pretoze uprimne povedane mi napriek rychlemu priebehu sposobil riadnu traumu a bolestve nasledly z roztrhnutia, ktore mi stale brania pri bezbolestnom sedeni napr.pri kojeni 😢 Tak dufam, ze budete mat lepsie skusenosti a vsetko bude ako ma byt 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre