Poraďte pôrodníka v Martine

majkabr
22. okt 2014

ktorého pôrodníka by ste si zaplatili v pôrodnice Martin k pôrodu????

bonaqa2013
22. okt 2014

Oni sú tam všetci dobrí, okrem žien. Mám 4 deti, rodila som tam 4 krát, 3 krát pri lekároch, raz pri lekárke a tá nestála za nič. Počas porodu odišla aj s porodnou asistentkou, nechali ma samú, rýchlo som volala domov, čo mám robiť - už v sanitke som mala kontrakcie každú min. Keď to potom zbadali, začali jačať ako besné, že čo si to dovoľujem, okamžite som im musela odovzdať moj mobil a chovali sa ku mne ako ku handre. no a doma nevedeli čo majú robiť, či zavolať políciu alebo čo keď ma tie 2 trúbele nechali samú pri porode. Nakoniec sa to skončilo ako tak, len som dlho zvažovala že podám sťažnosť. O niekoľko týždňov dcére diagnostikovali DMO. Doteraz sme doma. Porod bol 13.2.2010 14:43hod. Dieťa bolo donodsené, váha 3160g, 50cm. Či to má s tým súvis? Neviem.

katrinka8
22. okt 2014

@bonaqa2013 - ahoj, nebola to náhodou MUDr. Izáková? Tá už k pôrodom údajne nechodí (chvalabohu) - počula som na ňu... no, resp. nepočula som na ňu nič dobrého teda!

@majkabr - ja som rodila v MT 2 detičky. V 2010 dcérku, vystriedali sa pri mne asi všetci teda (aj starí, aj mladí, aj 2 mladé doktorky, tie boli úplne úžasné, resp. tá 1, ktorá bola skoro stále pri mne, no cítila som sa s ňou ako s kamoškou, taká pohodička) 😀 A všetci doktori boli na 1* - milí, príjemí, ochotní, nemôžem na nikoho nič negatívne povedať 🙂
V novembri 2013 sa mi narodil synček, pri pôrode som mala MUDr. Haška (mimochodom mal v ten deň zhodou okolností narodeniny) a tiež na 1* - skvelý prístup, príjemný, pokojný, no ukážkové 🙂 Pri oboch pôrodoch sa "zastavil" aj MUDr. Žigo, je to starši doktor, ale dokáže urobiť neskutočne príjemnú atmosféru, akoby si ho 100 rokov poznala, ako doma, už keď som chodila na pásy, som sa vždy tešila, že tam bude a že bude náladička veselá 🙂 Keby som si mala niekoho zazmluvniť, asi by som si nevedela vybrať, lebo všetci sú tam dobrí. Len sa vyhnúť MUDr. Žuborovi, ten je nepríjemný, dokonca dosť necitlivý teda ☹ Ale vraj veľký odborník (ale takých je tam zase veľa, takže neviem).

bonaqa2013
23. okt 2014

@katrinka8 MUDr, Žúbor sa hrá na veľkého odborníka. No zas až taký nie je, ale dá sa s ním. Skor si myslím, že ide cez mŕtvoly. Ten to dotiahne pekne ďaleko....
Jeho som tam našla ešte v roku 2005 - keď som skoro potratila - bol OK. A keď som prišla na porod v jan.2006, tak bol neskutočne vytočený - neviem prečo, jačal, trieskal po klávesnici. Potom ho vymenil Buocik. No a super.

katrinka8
23. okt 2014

@bonaqa2013 - ja keď som v 2010 rodila dcérku, tak ho zavolala sestrička kuknúť ráno (asi bol po nočnej), že ako to postupuje a on prišiel, nič nepovedal (videl ma prvýkrát a "ani bú, ani mú", strčil mi ruku kdesi do žalúdka a odišiel 😠 Chvalabohu, viac som ho nevidela, lebo už prišiel Dr. Dókuš, ale z mojej pôrodnej sály som počula, ako vrieska na celú pôrodnicu, že: Sestra, počuli ste, tento tu sa mi vyhráža". Neskôr som zistila, že bol hrubý k jednej maminke a jej manžel ho slušne požiadal, aby sa správal slušne k nej, a on takto naňho. Dali naňho aj sťažnosť, vraj dostal pokarhanie, ale či sa zmenil, neviem... Sa mi zdá, že on je aj zástupca primára alebo prednostu, či?

bonaqa2013
23. okt 2014

@katrinka8 takže sa asi nezmenil. kľudne može byť zástupcom prečo nie, vravím že to dotiahne ďaleko.na neho sa to podobá. Ešte keď som tam bola v 2005 tak zaúčal študentov - medikov a jačal po nich ako po handrách. Bolo mi to nepríjemné ako sa ku nim povýšenecký správa. No však sa mu to može raz vrátiť....
Lekárka čo ma rodila v 2010 neviem ako sa volá, len viem, že bola mladá baba a podľa všetkého sa zaúčala lebo pred dverami sedeli Žúbor aj s primárom. A čakali. Mňa doviezla záchranka ako urgentný prípad. Ale ako lekárka za veľa nestála....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre