Poraďte gynekológa pre obdobie tehotenstva v Bratislave

siska84
9. nov 2012

Ahojte,

potrebujem poradit nejakeho dobreho gynekológa v BA, ku ktoremu by som mohla chodit pocas tehotenstva.
Moj sucasny je nanic, s jeho chladnym pristupom netuzim po tom aby sa o mna staral ked budem tehotna.
Potrebujem mily a priatelsky pristup, kedze sa dost obavam tehotenstva 🙂

Mate niekto skusenost ci sa oplati si priplatit na sukromnej klinike?

Dakujem za pomoc

liz_lemon
9. nov 2012

@siska84 skus MUDr. Psalmanovu v Lamaci, ultrazvuky u nej robi porodnik z Kramarov, MUDr. Turkota, obaja su dobri odbornici, nic nezanedbaju

siska84
autor
9. nov 2012

dakujem, Lamac je ale pre mna španielska dedina, musim to kuknut 🙂

sissy27
9. nov 2012

@siska84 MUDr. Táborský - má ambulanciu v Biskupiciach, MUDr. Diveky v Ružinove (u toho si platíš všetko, ale je skvelý), MUDr. Demečko (neviem,kde má teraz ambulanciu, ja som k nemu chodila ešte do Biskupíc)... a celkom určite nechoď k MUDr. Paldiovej v Dúbravke 😝 leda že by ti chýbal adrenalín 😅

kubkatka
10. nov 2012

@siska84 ja chodim na sukromnu kliniku ku gynekologicke a poviem ti ze za rok som zaplatila 93 euro (kamoska u statnej zaplatila 100 e...), ma ultrazvuk, je ochotna, mila, objednava na presnu hodinu, za tehot. knizku som doplatila 50 e. na poradnu som chodila kazde 3-4 tyzdne, zakazdym robila ultrazvuk, zavolat som jej mohla s hocijakym problemom, ak chces viac vediet, napis mi do internej posty (aby som tu nerobila reklamu). inak je to v Ružinove.

siska84
autor
10. nov 2012

@sissy27 Taborskeho poznam, chodim k nemu..nie som tam spokojna...
Na MUDr. Divekyho uz som dostala dobru odozvu, asi na tom nieco bude 🙂 Dubravku mam od ruky, tam sa mi nechce trepat, a navyse ja nie som moc adrenalinovy nadsenec 😉

zeitka
26. dec 2012

Ja mam dobre skúsenosti s dr. Malickayovou z mlynskej doliny 🙂

monullienka1
3. jan 2013

pozri www.lekar.sk ... tam najdes recenzie na lekarov, ja chodim k Mudr. Marekovi Drabovi a je skvely, len on ordinuje v Ivanke pri Dunaji alebo v Stupave a rizikovu amb. ma v ruzinovskej nemocnici.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre