Poraďte gynekológa na Orave

kriketa
9. jan 2013

Ahojte, budem sa čoskoro sťahovať na Oravu a potrebovala by som si tam vybaviť novú gynekologičku, najlepšie ženu, ku chlapovi ísť nechcem! Môže byť v Trstenej alebo Dolnom Kubíne, som v 23tt. Viete mi niekto poradiť nejakú dobrú, odskúšanú? :D Takisto aj pôrodnicu? Či je lepšia v Kubíne alebo v Trstenej alebo ešte niekde inde? Ďakujem

isabel11163
9. jan 2013

Môžem odporučiť MUDr Petra Šaška v Tvrdošíne to je cca 5 km od Trstenej.. pracuje tam aj lekárka takže si môžeš vybrať koho chceš navštevovať.. K nemu chodí aj lekár ktorý ti priamo v ambulancii urobí sono prsníkov čiže nemusíš lietať kdesi po nemocniciach.. http://gyncentrumsk.webnode.sk/ordinacne-hodiny/ tu máš oficiálnu stránku ambulancie tak si to môžeš popozerať a uvidíš či ťa to zaujme.. 🙂 🙂 kde presne na Oravu sa sťahuješ ?

danyelituska2
9. jan 2013

@kriketa ahoj, ja chodím ku tejto http://www.zalozky.sk/firmy/trstena/g/gynekolog... a som vcelku spokojná, rodila som v trstenej, lebo tam robí moja mamina takže som bola spojojná 😀

kriketa
autor
9. jan 2013

@danyelituska2 a je dobrá teda?? a nevieš náhodou, koľko stojí v trstenej epidurálka?

kriketa
autor
9. jan 2013

@isabel11163 vyzerá to dobre a to sú súkromníci? nie sú drahí?

isabel11163
9. jan 2013

ja tam chodím a neplatím nič.. tehotná som ešte nebola ale nikoho som nepočula hovoriť o tom žeby platil..jasné ak chceš 3D ultrazvuk a iný nadštandart tak platíš na tej stránke je tuším aj cenník.. inak ja pracujem priamo na pôrodnici v Trstenej konkrétne na novorodeneckom odd a epidurál tuším stojí okolo 30 eur ale nie som si celkom istá..každopádne ja osobne by som si ho nedala pichnúť a taktiež si myslím že prvorodičky si tým zbytočne predĺžia pôrod a častokrát nevedia spolupracovať ale samozrejme je to na tebe to je len môj názor 😉 😉

danyelituska2
9. jan 2013

@kriketa nepamatám si už koľko stála epidurálka, ja som rodila už dosť dávno 😀 , je tu aj téma, zadaj si tu do vyhľadávača trstenská pôrodnica a tam skús naštudovať, alebo napísať tam,

kriketa
autor
9. jan 2013

@isabel11163 páči sa mi to, možno tam napíšem a prehlásim sa tam 🙂 no epidurál...bohužiaľ, ja mám strašné strachy z bolesti a neviem čo robiť... ja bolesť veľmi zle znášam a už teraz mám stresy z pôrodu, takže neviem, rozmýšľam, čo by bolo pre mňa najlepšie

isabel11163
9. jan 2013

myslím si že lepšie je prekonať strach a mať pri sebe niekoho blízkeho ak nato manžel nie je tak mamu alebo nejakú osobu tebe blízku ktorá ti bude oporou keď budeš mať bolesti..neboj musíš si povedať koľko žien to už zvládlo a že ty nebudeš o nič horšia 🙂 🙂 každá žena to dokáže a ten poklad ktorý si porodíš a následne uvidíš takmer zahojí všetku bolesť 🙂 uvidíš ako sa rozhodneš.. zabezpeč si ju a ak sa počas samotného pôrodu rozhodneš že tie bolesti nie sú až také neznesitelné nedáš si ju pichnúť.. inak sa podáva až keď si na 7 otvorená.. a možno ti ju ani nestihnú dať taký rýchli pôrod budeš mať aj to sa stáva... a taký ti prajem aby si tú bolesť a strach mala čo najskôr za sebou 😀 😀 😀 😉

kriketa
autor
9. jan 2013

@danyelituska2 áno,na stránke som pozerala, je tam tuším cena 35 eur a ty si rodila s EDA? aké to je?

danyelituska2
9. jan 2013

@kriketa bolo to super, určite aj nabudúce, na začiatku boli bolesti a som stresovala, so sa jej pýtala stále že prečo to nezabralo, prečo to nezabralo, a potom také menšie, kontrakcie som cítila to som vedela že kedy tlačiť a ked som tlačila tak ta bolesť prešla, no super, a po porode to šitie som necítila vobec ani som si už nevšímalo vobec čo sa deje, už som bola mysľou inde 😀 , no a vtedy mi vravela že zabrala ta epa, lebo by som sa tak nesmiala ked ma šili a super potom som aj po chodbe behala ako nič, no a na drubý den už boli také bolesti poporodne

marcelka0078
9. jan 2013

ahoj...musim suhlasit s isabel...je tonaj lepsi sukromny gynekolog siroko daleko....aj ked je to chlap, coho sa vobec nemusis obavat...je jemny,ohladuplny a ked si pomyslis, co zien on denne vidi,aj to v pohode prezijes 🙂 okrem toho je to aj odbornik, ktory nic nenechava na nahodu...mam doma dve deticky, 13rocneho syna a 15mesacne dievcatko a druhe tehotenstvo sme si velmi priali,no nedarilo sa az kym som necala k nemu chodit pravidelne...okrem toho, ze ma dobre vybavenie, robi napr. aj 3D sono a je to uuuzasneee...co sa tyka napr.preventivky,pride Ti sms/ka na mobil,ze sa mas dostavit asono prsnikov ako uz pisala isabel chodi priamo k nemu robit super lekar z trstenej... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kriketa
autor
10. jan 2013

@marcelka0078 ahoj a neplatí sa teda u neho nič?

marcelka0078
10. jan 2013

Neviem, co konkretne mas na mysli...ak by som Ti napisala,ze nic,klamala by som,viem, ze niekedy sa platil aj vstup,ale ja som konkretne platila iba 3Dsono...inak neviem o ziadnych poplatkoch...ale mas tel.cislo, sestricky su tam mile,teda aspon jedna urcite,rada Ti odpovie co a ako... 🙂 🙂 🙂 🙂

pizdicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pizdicka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retiazka
29. jan 2013

@kriketa Ahoj tak ja tiez chodim do gyn.centra k petrovi Saskovi a som maximalne spokojna.Ked ti vadi vysetrenie muzom tak s nim robi aj lekarka tak mas po probleme.Od zaciatku tehu som neplatila nic,plati sa len za 3D,4D ultrazvuk a to sa asi plati vsade.Prajem prijemne tehulkovanie 🙂 🙂 🙂

jahodka87
27. feb 2014

urcite Mudr. Sasko jeho ambulanica je typ top a je to super doktor

klarionela
20. mar 2014

Taky chodim k panu dr Saskovi a sem spokojena......je mily a hodny a sestricky sou tez super....a za kazdym dostanu obrazek drobca:D:D

didaa
24. mar 2014

ahojte, ja mam doktorku v Námestovo,MUDr. Annu Moresovú a som maximálne spokojná, je skvelá... Má naozaj skvely a mily pristup k pacientkam a v neposledom rade má novú, krásnu modernú ambulanciu a takisto aj čakáreň. Určite by som nemenila a len odporúčala.

majjka0806
29. júl 2014

@klarionela
@jahodka87
@retiazka Kočky môžem sa opýtať Dr. Šaško objednáva aj na hodinu?dakujem

jahodka87
29. júl 2014

Ano objednava na hodinu,a hned ta aj berie nemusis cakat. Kukni jeho stranku gyncentrum.sk

jahodka87
29. júl 2014

@majjka0806 ano presne na hodinu

majjka0806
29. júl 2014

@jahodka87 to som potrebovala vediet dakujem pekne

retiazka
29. júl 2014

@majjka0806 s tým objednávanim na hodinu je to tam super 🙂 minulý týždeň som bola objednana na preventivku o 14.00.a 14.15 som už bola dole pri Tescu 🙂

majjka0806
29. júl 2014

@retiazka tak to je super 🙂

kovalakova
6. mar 2016

Prosim ta aky je prave cenník za 3d/4d ultrazvuk bábätka? Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre