Poradňa v pôrodnici v Ružinove

amandamath
21. máj 2012

Ahojte, chodili ste niektora do poradne tej (nezmluvnenej vseobecnej) v Ruzinove aj s dietatom? Dovolia dieta v ambulancii? Ako je to s casenkami? Je len urcity pocet a potom uz pacientky nezoberu? Za par tyzdnov by som mala zacat chodit do poradne, vyhovovalo by mi, byt v poradni okolo obeda (su tam tusim do poludnia?) prip. by vtedy mohol aj manzel malu postrazit. Dakujem.

d.j.
21. máj 2012

Ahoj, neviem ci ti poradim ale napisem ti moju skusenost. minuly stvrtok (tehotesnke poradne su iba vo stvrtok) som tam bola prvy krat. a kedze mam tiez malu dcerku a moja mama mi mohla malu postrazit iba poobede tak som tam dosla o 12.15 alebo 12.30 tak nejako. na recepcii si zoberies casenku a potom ides k ambulancii. a tam cakas. moja skusenost, boli predomnou este 3 mamicky a mna uz poslali domov s tym, ze ma nestihnu vybavit do druhej(dlhsie tam nie su), lebo musi mat kazda monitor co je min.20min. na jednu a mna uz nestihnu. takze tento tyzden tam idem zasa ale uz rano a hadam ma vybavia, aj ked viem ze tam byva rano okolo 20mamiciek ale co uz. a ked som sa pytala ze ci si mozem doniest dieta so sebou povedali ze ked vydrzi 20min. (ked budem lezat na monitore) tak ano. co moja nevydrzi ani minutu. a tak mi povedali ze si to mam nejako zariadit. inak neochota hned na prvy krat a bola som dost znechutena a este ani na vysetrenie som sa nedostala. hadam tento stvrtok sa mi to podari.
dufam ze budes mat lepsiu skusenost

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre