Koli velmi zlym prietokom musim byt hospitalizovana a neviem za kym mam ist
Ak si v nizsom tyzdni,tak ta poslali urcite do Novej nemocnice,kedze tam je novorodenecke pre predcasne narodene. Ak ides do Starej,tak podla sluzby. Je tam dobry Linkesch Peter.
radila by som ti tiez ist do novej nemocnice...aby v pripade,ze to bude nutne malo babo blizko specialnu starostlivost...
chapem ta,ze hladas "dobreho"porodnika...ale urcite uz do tej nemocnice chod...nech ta monitoruju tam..a uz aj podla spolpacientiek budes vediet,co a ako,kt.je aky...atd...drzim ti palce,nech to dobre dopadne
Jednoznačne odporúčam Mudr. Janku Mikulovú, je najšikovnejšou lekárkou a zároveň pôrodníčkou, akú poznám a ver mi, mala som česť už s viacerými. Nielenže je odborníčka vo svojom odbore, ale je mimoriadne ľudská, milá a ochotná. Nie je však v nemocke stále.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, neviem ci pises z mobilu a si v nemocnici, alebo si doma, ale zle prietoky nie su sranda, treba ist okamzite na prijem do nemocnice, tu momentalne ide o zdravie babatka. Oni to musia zhodnotit ci treba akutne rodit, alebo ako dalej...Tu ti teraz zhananie doktora velmi nepomoze...prepac, nechcem byt tvrda, ale naozaj to treba sledovat!