Ahojte,
určite sa tu už objavila takáto otázka ale chcela by som ju trošku obnoviť.. Som v 24týždni a chcela by som zmeniť doktora...ako nevravím že môj je netvor 🙂 alebo niečo podobné 😉 ale nezapisuje mi všetko do tehotenskej knižky...teraz ked som u neho bola aj s manželom, tak nám nič k miminku nepovedal...váhu, veľkosť v akom týždni som nič..vlastne on to ani nezapísal...zaoberal sa pohlavím a ani to nevedel určiť že asi dievčatko ale my vieme že budeme mať chlapčeka kedže sme boli na 3D, od začiatku tehotenstva mám nizky tlak a nato tiež nič nevraví....posledné mesiace mám divný pocit z neho....som prvorodička a zaujíma ma všetko čo sa týka môjho dieťatka....a nie len povedať že ved kompletné vyšetrenie teda váha a velkosť miminka sme robili minulý mesiac...a čo??? ja to chcem vedieť každý mesiac....je to normálna metóda či aké máte skusenosti a odporučanie pre mna....
Vopred Ďakujem 😲
Ja chodím k doktorovi Hlavačkovi na Klokočine, a poviem vám, že tam chodím s radosťou, keby bol každý doktor ako on, radosť byť chorý. A počas tehotenstva bol úžasný, pri každej návšteve sono, ak som chcela fotku, tak som zaplatila 0,50 centov, manžel chodieval so mnou, a teda zakaždým nám oznámil, výšku, váhu, či je všetko v poriadku, no proste super, ja som sa k nemu vždy tešila. Teraz sa znovu snažíme o bábo, a viem, že budem v dobrých rukách.
ja tiež chodím k dr. hlavačkovi, je milý, ústretový. Keď som čakala druhú dcéru vždy mi všetko podrobne povedal, aj s manželom keď som prišla na 3D všetko povedal aj manželovi. Ja ho môžem len odporučiť 😉
a neviete ci zoberie uz aj tehotne? a ci tam staci prist alebo treba zavolat ? chcem sa spytat ci neviete este nieco o juhasovi chodim k nemu a neni som spokojna ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
vieš sonografiu ti platí poisťovňa 3x počas tehotenstva, takže ty to možno chceš vedieť každý mesiac ale musíš si to potom zaplatiť