Poplatky u MUDr. Bibiany Halmešovej v Nových Zámkoch

miushik765
14. feb 2016

Ahojte chcela by som sa opýtať kto chodí k Mudr. Halmešovej aké sú u nej poplatky čo sa týka tehotenstva? Chcela by som k nej prestúpiť ale predtým by ma zaujimalo za čo sa u nej platí keďže je súkromníčka. Ja chodím zatial štàtnemu kde sa neplatí nič . BUdem rada za každú odpoveď 🙂

sabina1975
14. feb 2016

@miushik765 ahoj chodim k nej plati sa 65€ v tehu a v tom mas vsetko ultrazvuk na kazdej poradni robi aj velke sono v 20tt tak isto prietoky vysledky ti zavola sama nemusis vyvolavat a celkovy pristup na nezaplatenie mila prijemna a vsetko vysvetli potom je rocny 15 €

kamila68
9. mar 2016

To by ma zaujímalo ako pani doktorka zdôvodňuje poplatok 65 Eur v tehotenstve, ked Ti všetko platí poisťovňa. A ročný poplatok je za čo? A dáva Ti aj blok z registračnej pokladne? Asi by sa mal o tom dozvedieť lekár samosprávneho kraja.

miushik765
autor
9. mar 2016

@kamila68 Asi tým že je súkromná a nie štátna, pokial mi je známe tam u súkromníkou sa vždy platí a každý má vlastnú výšku poplatku.

sabina1975
9. mar 2016

@kamila68 ja som si rada zaplatila pretoze aj o polnoci som jej zavolala a vzdy mi poradila mala som poradnu kazde 2 tyzdne (vysoko rizikove tehu) zakazdym sono aj ked len skontrolovala srdiecko ked som bola v nemocnici prisla za mnou vysledky si nemusim vyvolavat sama zavola co a ako vyslo

dracica666
16. mar 2016

@sabina1975 uplna pravda je to vyborna doktorka 😉

kamila68
24. mar 2016

@miushik765 ja jej neberiem, že je dobrá doktorka, ale platbu od poisťovne si za teba pýta

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre