RODILA NEJAKA MAMINKA Z BB A Z BLIZKEHO OKOLIA V TEJTO SúKR.POLIKLINIKE? JA SOM Z BB A DO NEMOCNICE IST VELMI IST NECHCEM. RODILA TAM V AUGUSTE MOJA SESTERNICA A BOLO TO TAM Z HYGIENICKYCH DOVODOV VRAJ OTRASNE.
Dakujem Lubi. ja som si to nasla na internete - maju to tam uvedene ze maju aj lôzkovu cast - porodnica. nemam ziadne ine info ci to tam aj funguje. v pondelok si zavolat doktorke Kočajdovej a opytam sa. pocula som ze vo zvolene je to tam lepsie. ja som tam rodila pred 15 rokmi mojho prveho syna a v tedy v r.1992 to tam bolo tiez otrasne - aj ten personalal - sestricky. este aj teraz mam z toho traumu. som rada ze sa to tam tak zmenilo k lepsiemu. ja som zvolencanka - teraz uz bansko-bystricanka. este sa opytam nevies nieco aj o 3D ultrazvuku vo Zvolene - vraj je to nejaka Nemocnica Vaše zdravie?
Duracelko, áno je to nemocnica Vaše zdravie, je to pôvodná NsP, len s iným názvom. Vraj je tam teraz super, od starostlivosti po personál...zatiaľ som počula len chvály 😉
Ano, robia tam aj 3D ultrazvuk, to je ta ista nemocnica s porodnicou, co som pisala, ona sa vola Vase zdravie 😉
Ja tiez chodim do Novamedu a dufala, som, ze to otvoria, ale tak skoro to nehrozi. Neviem, ci si pacientkou Dr. Kocajdovej, ale napr. ja teraz chodim namiesto Dr. Fruhwalda, ktory je prec Dr. Kamodovej a ona pracuje prave vo Zvolene v porodnici a do BB chodi vzdy v pondelok a stvrtok. Takze mozno aj s nou by si sa mohla dohodnut na 3D ultrazvuku, nam ho robila v ZV ona, aj bola pri mojom porode 😉
Niektore mamicky chodievaju aj do Banskej Stiavnice, ale tam by som nesla v ziadnom pripade, lekar mi to nedoporucil, je tam sice super vybavenie, tiez nadstandardne izby a nie iba jedna, mily personal, pokial viem od kamaratky, ale v pripade, ze nebude cokolvek v poriadku s babetkom, je to smola, lebo nemaju neonatologicke oddelenie a babetko prevazaju sanitkou do BB. No a v takychto situaciach rozhoduju minuty a sekundy, cize ja som to riskovat nechcela. Babetko je najdolezitejsie. Vo ZV taky problem nemaju 😉
ja mam teraz cerstve info o Zv porodnici. Ja som tam bola velmi spokojna. Co viem, tak v Novamede sa stale rodit neda a ja chodim tiez k doktorke Kamodovej a ta je perfektna. Nic nenecha na nahodu, poradi, vysvetli. Sice som ju pri porode nemala, ale aj ostatny personal je v Zv velmi mily. A presne do Stiavnice by som sa bala ist kvoli babatku, lebo clovek nikdy nevie... A babatko je predsa prvorade. Cize ja pojdem aj nabuduce do Zv.
Dakujem Vam za uzitocne rady žienky. hned v pondelok si zavolam do Zvolena na 3D ultrazvuk ( nasla som aj nejake cisla v nejakom inom fore: 045/520 1664, 520 1644, 520 1421). to uvadzam ak by sa nasla aj ina maminka ktora by sa tam chcela objednat. uz som si zhanala info aj o 4D ultrazvuku v Hlohovci. tam si to prevelmi chvalia. ale je to dost daleko. do Zvolena je to na skok- dokonca vo Zvolene este aj pracujem. Ozaj ja chodim k Mudr. Rychtarchovi tu v BB. on je taky priemerny doktor- ale velmi mily.
baby, ja som chodila k Dr. Fruhwaldovi, neviete preco odisiel?? Teraz mam ist k tej novej zo ZV, je v pohode?
Danulik, odisiel na rocnu staz, takze snad sa vrati 😉 On je fakt vyborny lekar. Dr. Kamodova je tiez super, ako som pisala vyssie, mna na nu nakontaktoval prave Dr. Fruhwald, lebo v case mojho porodu ma nemohol ist odrodit do ZV. No a teraz ho zastupuje prave ona, dva dni do tyzdna. Takze urcite mozes byt pokojna, ja uz som gynekologov v BB vystriedala viacero, Dr. Fruhwald je naj, ale aj ona je super, velmi mila 😉
lubi - dakujem za info 🙂 ja tiez dufam, ze sa vrati.. kedy odisiel?
som zvedava na Dr. Kamodovu.. idem k nej 17. januara, potom napisem 😉
Duracelko ja som to niekde už písala...ale ja som nebola veľmi spokojná s 3D sonom vo ZV ☹ . Trvalo to asi 20minút a dokopy nám nič nepovedal. Sono mi vtedy robil Dr. Šimo a teda bol poriadne skúpy na slovo, len si čosi mrmlal popod nos. Za určenie pohlavia sme museli doplatiť 100Sk a to vlastne zistil na klasickom 2D ultrazvuku. Nič navyše nám nepovedal - ani či je všetko OK, nejaké podrobnejčie porátanie kostičiek alebo prezretie srdiečka.....nič!!!! O pár dní na to som bola na klasickom sone pri Dr. Kočajdovej (moja obvod. gynek) a tá mi teda rozhodne viac poukazovala a porozprávala, vysvetlila....popočítala kostičky, skontrolovala srdiečko, mechúr a pod. Rozhodne som bola spokojnejšia. 😉
Ono ja by som povedala, že 3D sono v ZV - je skôr taká komerčná záležitosť, taká "podívaná" pre rodičov...ale potom ma Kočajdová ukľudnila, že je všetko Ok - malá má všetko, čo má mať, nič navyše ani nič nechýba 😀
tak ale to je môj názor......ale bolo to zaujímavé vidieť bábo na 3D sone....len viac by som už nešla 😉
A ešte na doplnenie.....aj ja som sa zaujímala o pôrod v novamede - nefunguje to tam. Tiež som na zač. tehu bola pri Frhwaldovi, v septembri ma preradili ku Kočajdovej a nemôžem nič zlé povedať.....vždy mi všetko poukazuje, vysvetlí, zodpovie moje zvedavé otázky...a pod. Len strašne dlho čakám v čakárni ☹ aj keď som objednaná - tak čakám) 😉
😵 ahojte žienky, neviete náhodou, či 3D sono je aj niekde v BB, počula som že doktor Fruhwald ho má v ordinácii, len neviem ako by som sa k nemu dostala. nevie mi niekto poradiť?
ahojte žienky, ja mám termín pôrodu 9,10.09, je niekto blízko môjho?
ahoj mydielko, ja som na to rovnako ako ty..🙂 k Fruhwaldovi chodim, poslem ti cislo do IP ak chces. Ma 4D sono.
Ja mam termin na 11.9.2009 🙂 a ta porodnica v Novamede uz funguje?
petulig posles to cislo aj mne pls? ked pridem na SK tak by som k nemu rada chodila dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Pokial je mi zname, tak Novamed-porodnica v BB nefunguje a tak skoro ani nebude. Uz tri roky rozpravaju o jej otvoreni, ale raz nemaju lekarov a inokedy su ine problemy. Ale mozno mas nejake ine info 😉
Ak neches rodit v Roosweltke, comu som sa aj ja vyhla, tak Ti na zaklade vlastnej skusenosti odporucam ZV, je blizko, maju nadstandardnu izbu, s hygienou ziadne problemy a prijemny personal.