Ahojte, Chcela by som sa opýtať, koľko kusov jednorazových plienok treba zbaliť do Žilinskej pôrodnice?
Dakujem za odpoved
@diduska8 toľko, koľko bude bábätko potrebovať. 😉 To ti nikto nepovie. Pri prvej mi stačilo jedno balenie, druhé som dostala v pôrodnici, ale neminula som ho. Pri druhej sme boli trošku dlhšie kvôli žltačke a mala som jeden z domu, jeden som dostala z pôrodnice a keby nás nepustili, tak by som už potrebovala ďalší balík.
@diduska8 ja som rodila v trnave a minula som za tri dni co sme tam boli 2balenia okienok cize cca 50ks kedze mala vela kakala a posledny den som ju nestihala prebalovat lebo len co som jej spinavu dala prec a dala pod nu cistu hned ju ocurala alebo okakala a tak som na jedno prebalovanie minula aj 2-3plienky 🤣🤣 mala sa rozhodla ze sa odmieta dat zabalit 🤣 dokonca mi dvakrat urobila prekvapko ked som ju odbalila sa zacala pucit s vsetko bolo na mne 🤣🤣 tak si vezmi viac radsej 🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@diduska8 Je jedno kde rodis😂 to neovplyvní ako často budeš musieť meniť plienku. Počítaj s tým ze min raz za 3hodky nová plienka.