Ahojte prosim je niekde na SVK realne, ze moze byt manzel po porode na izbe so mnou aj dietatom cez noc?
Dakujem moc. 🙏
aj Ga nemocnica má takúto izbu, len tam nevieš či bude akurát voľná.
maju viacere porodnice moznost rodinnej izby, otazne je ci bude vtedy akurat volna ... ani u Kocha nemas istotu, ze nebude apartman obsadeny...
@elizabet173 v kochu iba v apartmane, na beznej izbe nie. Je tam doplatok 1000e za apartman ak maju teda volny.
@mondolina to je mi jasne ale ktore nemocnice to ponukaju, ze naozaj...
Saca to ma (mala), pocas covidu to zakazali a neviem ci je to uz znovu dovolene.
Väčšina pôrodníc má takýto apartmán, akurát musí byť voľný a to nenaplanujes. V Žiline napr. Taký tiež maju
AjTrencin. Ale neda sa rezervovat, musis mat stastie aby bola zrovnavolna, myslim ze maju take dve
Samozrejme, takmer vsade. Akurat hotelovych izieb s manzelskou postelou je menej, treba mat na ne stastie. My (LV) mame napr nadstandardov 7, ale hotelove su z toho len 2.
Ahoj, neviem odkiaľ si, ale viem, že aj Nové Zámky majú túto možnosť, keď si priplatíš nadštandardnú izbu.
Ja som tak bola ,žijem v Ba ,kvôli tomu som išla rodiť do Levíc , mala som apartmán (zariadený ako obývačka ) muž tam bol so mnou celý čas 7 dní, platilo sa 20 eur na deň ( 7 rokov dozadu )
V lv je taká asi jedna izba, aké na to treba veľké šťastie, aby bola “voľná”
v každej nemocnici je to tak, že musí byť voľná. nikdy nevieš dopredu kedy budeš rodiť.
Krompachy a myslím že aj Šaca
Koch ma apartmany ak sa nemylim dva, ale musis mat stastie na to aby bol volny, doplaca sa este navyse k cene porodu 1000 eur
@darkswan to je to, vsade som citala, ze BS ich mala viac... jedine na cisarsky sa to da rezervovat, ci?
ja som Zilina ale tu rodit nechcem...
v Kochu sa rezervovat neda, treba mat stastie
@darkswan myslim, ze to asi nikde...
Martin ma takúto možnosť
Samozrejme, my sme tak boli v Žiline s mužom v auguste 5 dní. Platilo sa 70€ na noc, myslím že tam takých izieb majú 6? Bolo to tam veľmi pekné, manželská posteľ, kresielko, stôl s dvomi stoličkami, chladnička, vlastná kúpeľňa
Aj banska bystrica als tiez nie je zaruka ze bude volna
Jasne, zavolaj si do konkretnej nemocnice a opytaj sa (MT aj ZA to maju).
Spisska Nova Ves. Pred Covidom sme tak boli. Boli sme na 2lozkovom nadstandarde
šéf bol s manželkou takto , rodila v Martine, viem že boli spokojní
Nikde to nevieš rezervovať, treba mať stastie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.