rozmyslam nad vyberom pediatra pre moje zatial nenarodene babatko. Hladala som co najblizsie k bydlisku - BA Dubravka, aj som nasla dobreho ale potom mi napadlo, ci nie je lepsie najst si nejakeho priamo v nemocnici. Kvoli tomu, ze je tam vsetko pod jednou strechou. Poradite mi prosim, su male deticky casto posielane aj na odborne vysetrenia v ramci prevencie prip. beznych zdravotnych problemov?
tak asi v nemocke je to prektickejsie,no na druhej strane ked je vsetko ok tak ides len na nozicky na ortopediu a inak vsetko spravi pediater v poradni 🙂
urcite je vyhoda mat pediatra v nemocnici,ak ma dieta nejake problemy,ale asi by som sa bala chodit do poradne do nemocnice so zdravym babatkom,tam je tych bakterii...
No po dnešnom dni, ako som lietala od detskej ku kožnej a zasa späť, som rada, že sú všetky na jednom mieste - v nemocnici.
Caruzo - u nás je detské oddelenie oddelené od bežnej nemocnice, teda sú to dve spojené budovy, a poradňu máme poobede, keď už tam nik chorý nie je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Jaroe ja som veeelmi ocenila ze mame pediatricku v nemocnici ale to je tym ze moje babo je predcasne narodene a preto mame tych kontrol moc a moc niekedy aj tri v jeden den tak som rada ze to mame pod jednou strechou a vsetko to postihame.Ale ak je babulo v poriadku tak neviem.Synovec je od malicka zdravy ako rybka tak je sestra rada ze ak mu nahodou aj nieco je ma pediatra pri dome a nemusi sa zas do tej nemocky trepat.Ona tam s nim bola doteraz asi len raz na skrining bedrovych klbikov 🙂