Otázky ohľadom pôrodu v Ružinove.

simuskaaa123
13. aug 2019

ahojte baby, o par tyzdnov ma caka porod v ruzinove. vraj sa predtym musim nejak objednat na poradne a tak. viete mi poradit kde a ako? rodila tam v poslednej dobe niektora? ako tam je? sprchy a tak v pohode? doktori? strasne sa bojim :D

evkamotka
13. aug 2019

Chod do skupiny Porodnica Ruzinov, vsetko je tam popreberane, precitas si toho kopec

nikita34
16. aug 2019

@simuskaaa123 ja som rodila v Ružinove pred 3 rokmi a nikdy viac. Poradne boli samé o sebe strašné. Niektoré ženy sa tam predbiehali, aby boli skôr. Nemohla som odísť ani na toaletu, pretože keď som sa vrátila samozrejme sa mamičky predbehli a išla som na koniec radu zase. Pôrod som mala dosť komplikovaný, keďže pri nástrihu hrádze mi prestrihli nejakú cievku a začala som pár hodín po pôrode krvácať. Museli ma na dva krát zašívať. Doktorky a sestričky na šestonedelí boli veľmi príjemné, čo sa nedá povedať o doktorkách a sestričkách na novorodeneckom. Keďže som bola prvorodička nevedela som ako kojiť ani nič, stále som sa pýtala sestričiek a tie ma len odbýjali vetou, že ony nemajú čas majú na starosti aj iné deti. Všetko som sa musela naučiť sama: ako sa rozkojiť, ako presne malého polohovať aby som ho nakojila. Čo sa týka spŕch: jedna na celom oddelení pre všetky mamičky. Stalo sa, ze som bola v sprche a prišla tam nejaká mamička, ktorá ma doslova vyháňala, že aj ona sa potrebuje osprchovať keď jej dieťa zaspí. Za mňa určite Ružinovská nemocnica nie!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre