ahojte baby, o par tyzdnov ma caka porod v ruzinove. vraj sa predtym musim nejak objednat na poradne a tak. viete mi poradit kde a ako? rodila tam v poslednej dobe niektora? ako tam je? sprchy a tak v pohode? doktori? strasne sa bojim :D
@simuskaaa123 ja som rodila v Ružinove pred 3 rokmi a nikdy viac. Poradne boli samé o sebe strašné. Niektoré ženy sa tam predbiehali, aby boli skôr. Nemohla som odísť ani na toaletu, pretože keď som sa vrátila samozrejme sa mamičky predbehli a išla som na koniec radu zase. Pôrod som mala dosť komplikovaný, keďže pri nástrihu hrádze mi prestrihli nejakú cievku a začala som pár hodín po pôrode krvácať. Museli ma na dva krát zašívať. Doktorky a sestričky na šestonedelí boli veľmi príjemné, čo sa nedá povedať o doktorkách a sestričkách na novorodeneckom. Keďže som bola prvorodička nevedela som ako kojiť ani nič, stále som sa pýtala sestričiek a tie ma len odbýjali vetou, že ony nemajú čas majú na starosti aj iné deti. Všetko som sa musela naučiť sama: ako sa rozkojiť, ako presne malého polohovať aby som ho nakojila. Čo sa týka spŕch: jedna na celom oddelení pre všetky mamičky. Stalo sa, ze som bola v sprche a prišla tam nejaká mamička, ktorá ma doslova vyháňala, že aj ona sa potrebuje osprchovať keď jej dieťa zaspí. Za mňa určite Ružinovská nemocnica nie!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Chod do skupiny Porodnica Ruzinov, vsetko je tam popreberane, precitas si toho kopec