Odporučte mi gynekológa v Šaci

soci18
2. feb 2020

Babenky som v 19tt tehu a chcem odísť od svojho gynekológa do Šace , odporučte mi gynekológa v Šaci .

diaalex
2. feb 2020

@soci18 v šaci nepoznám gynekológov, ale keď pôjdeš rodiť odporúčam ti Dr. Švingál ... pred 5 týždňami som pri ňom rodila, ja som "náročný" pacient a chcem vedieť čo so mnou budú robiť a keď som prišla rodiť, pekne mi vysvetlil čo sa bude diať, čo bude nasledovať, čo mi dajú a prečo ... a to som ho videla prvýkrát 🙂

soci18
autor
2. feb 2020

@diaalex rodila si v Šaci?

diaalex
3. feb 2020

@soci18 áno 🙂

nikool701
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
7. máj 2020

@nikool701 veru to máš pravdu, je fakt veľmi šikovný 🤗 mne napríklad 2. noc bolo zle (mala som zápal žalúdka kedze mám laktozovu intoleranciu a proste pri tom strese pred pôrodom som úplne zabudla, že sa to niekde hlási a dali mi jedlo plné mliečnych vecí a neboli ochotní to vymeniť alebo zmeniť) a v noci ma vyšetril (aj keď mohol spať), dal mi zobrať krv, posuril výsledky, ešte pred skončením prac dňa, pred odchodom ma bol skontrolovať či sa cítim lepšie ... keby som šla rodiť opäť, vyberiem si ho 🤗

nikool701
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkasidorova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaalex
29. jún 2020

@majkasidorova ako ja som s balónikom nacvičila 32cm, hovorila som mu to a bez problémov som porodila 🤗 A napr predtým ako som začala tlacit sa pýtal sestričky či mi dala epi, keby náhodou trebalo šiť 🙂 ale to že sa ti stehy roztrhli, sa mohlo stať pri hocikom (áno, aj primárovi sa to stáva) 🙂

dankariska
4. aug 2020

@majkasidorova nastrih hradze je horsi ako natrhnutie 2 stupna. Okrem toho nastrih je vzdy poranenie 2 stupna. Samonatrhnutie sa okrem toho hoji lepsie a rychlejsie ako nastrih, ktory vedie cez vsetky cievy, svaly,atd...

soci18
autor
4. aug 2020

@majkasidorova MUDr. Kelija odporúčam aj ja , je veľmi dobrý a ľudský doktor , vie čo robí , mne vyvolával pôrod a za bolesti ktoré mi spôsobil pri prepychovaní plodovej vody sa bol ospravedlnit 🙂 aj keď je to normálne 🙂 , ak by som mala rodiť znova určite si ho zaplatím 🙂

sofiadi
10. máj 2021

@soci18 môžem vedieť, koľko stojí ak si ho chceš zazmluvniť?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre