Ahojte baby mohli by ste mi poradit od ktoreho tyzdna by som mala chodit do poradne uz do nemocnice ? a za kym treba ist ? Nechcem si nikoho zazmluvnit...dakujem za rady, lebo podla mojej sestricky u lekara az od 36tt a to mne pride uz dost neskoro, kedze som prvorodicka...
@nikolet_89 aha uz si 😉 ja som tam prisla tusim ked som bola 36 + 2, neobjednavala som sa, zobral ma hned doktor, ktory mal v ten den ambulanciu 😉
Drzim palceky 😀
@jankohrasko jaaj tak no aj tak mi to pride neskoro neviem no...a k akemu lekarovi si chodila &??
@jankohrasko a este nevies co si tam mam doniest ??
@nikolet_89 neboj, nie je neskoro, pripadne tam zavolaj zajtra a popytaj sa, tvoj dr. ku ktoremu si chodila doteraz Ti nedal dalsie info a postup? Ja som chodila k dr. Sysakovi, je ich tam vela, treba si vybrat, ja som tam nikoho nepoznala, nemala som ziadne info, proste som dosla a on tam mal v tedy ambulanciu.
Myslis doniest na prvu poradnu do ambulancie nemocnice? .. Tehotensku knizku, moc.. asi vsetko 😀
@nikolet_89 Ahoj treba tam chodit po ukonceni 36tt teda od 37tt a tvoj gynekolog by ti mal napisat odporucanie. Ak nechces nikoho zazmluvnit, bud si nejakeho lekara vyhliadnes ku ktoremu chces chodit do poradne a pojdes tam vtedy ked ma ambulantne hodiny pre tehotne, alebo tam pojdes kedy mas cas, pozries kto prave ma v tom case poradnu a sadnes si k nemu do cakarne... Odporucam Dr. Havaldu, ja som k nemu chodila do poradne, rodila som v sluzbe, pocas tych poradni bol velmi sympaticky. Robi v utorok tusim od 10-tej, teda pokial sa to nezmenilo... ale mna potom od dalsieho tyzdna vzdy objednal na stredu, vtedy mal toho menej len vtedy oficialne poradnu nerobi.
@jankohrasko
@feb13 dakujem dievcata no ja skusim ist za jednym lekarom Drobnym ten na mna urobil dost dojem a aj o Havaldovi som pocula, ze je super tak uvidim no 🙂
@nikolet_89 Drobny ma vysetroval na UZV ked som mala MMT, myslim ze tiez OK.
a kedy ma poradnu Mudr. Drobny?
@reginleif v r. 2009 tam byval dr. Drobny amb. c.d.25 utorok od 8-14.30
aktualne info Ti daju baby: https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-antolska-2/
@reginleif zevraj nema poradne a nerodi mi povedali :/
🙂 neva, niekto tam uz bude 😀 ale diiik
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikolet_89 ahoj, treba chodit od 36 tt, mal by Ti to povedat dr. na poslednej kontrole u neho 😉
skus aj tuto 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/porodnica-antolska-2/