Dobrý deň,
prosím Vás ake máte skúsenosti s týmto oddelením? čo sa týka starostlivosti o deti zo strany lekárov a sestričiek?
ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@tanag ahoj, ja som tam rodila vo february, a ja som bola s novorodeneckym maximalne spokojna. Skutocne. A to tam maly bol 9 dni, lebo mal nizku porodnu vahu, chodila som ho dojcit kazde tri hodiny, ale ked plakal skor prisli ma kludnne zavolat aj skor. Sestricky boli fantasticke, radli, odpovedali a to tam boli teda kadejake mamicky s kadejakymi dotazmi 😀 ale boli uzasne, vysvetlovali donekonecna, posrandovali, na babatka rozpravli ako na vlastne. NAozaj stale okolo deticiek pracovali. A ja im vdacim za to ze uz desat mesiacov dojcim syna. Ukazali mi presne ako na to, akym chybam sa vyvarovat. Prvu dceru som nedojcila takto, zeuplne a teraz az pri malom vidim o co krasne sme prisli. A za to dakujem len sestrickam na novorodeneckom v TN. Co sa tyka lekarov, starostlivost pediatrov vynikajuca, informovali nas o kazdom postupe, vysetreni, preco, naco, o vysledkoch, proste na jednotku 🙂