Ahojte všetky...som prvorodicka a terminik porodu mame na marec 2016...mam taku dilemu...rozhodujem sa medzi porodom v Novej nemocnici alebo v Šaci. Ake mate skusenosti a aj cenovo ako sa to u vas pohybovalo? Dakujeme :D
pozri tuto skupinu https://www.modrykonik.sk/group/6475/ , rodila som v novej a v pohode, nemala som nadstandard, ani zazmluvneneho lekara, za 4 dni som neplatila nic, vyberala som novu nemocnicu hlavne koli novorodeneckemu , ak by sa nieco pokazilo pri porode , tak babo prevazaju do novej , ale ja som dost nenarocny typ zeny 🙂 .cize je to individualne .
Ahoj Misulik, mohla by si napisat, ako si sa napokon rozhodla a ako si spokojna s priebehom porodu? Diky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Je tu niekoľko tém o oboch porodniciach a aj ich porovnavanie. V každej nájdeš za aj proti. Ta bola spokojna tam, druhá zas inde. A nespokojných je tiež zopár. Vyber si...
Finančne je to podľa toho, čo všetko si zaplatíš. Full servis v nadstandarde v saci vyjde niečo okolo 700 eur, ked dobre ratam. Bežne od 300 nahor. Nová nemocnica je lacnejšia o kúsok.