Nová nemocnica v Košiciach - najnovšie skúsenosti

thinulka
26. aug 2015

Ahojte babenky. Bola by som rada ak by ste mi napísali vaše skúsenosti s pôrodom,aký je personál a ako to je vlastne s nadštandardom. Či je dobré zazmluvniť si lekára alebo to nechať na náhodu. Som na rizikovom a rada by som si už teraz vybrala pôrodnicu a lekára aby som sa už teraz v prípade potreby vedela kam sa mám obrátiť. V Šaci som sa sklamala.. Našla som len veľmi málo aktuálnych dotazov a ak by ste sa o svoju skúsenosť so mnou podelili,veľmi by ste mi tým pomohli. 🙂 Ďakujem za každý dotaz a skúsenosť 😉

terezka1947
26. aug 2015

@thinulka Saca sklamala aj mna a to som tam nebola 1x 😒
ale...mozno podla toho,co som tu o nej citala som asi nejaky specialny typ so specialnymi narokmi,co teda nie som
kamoska ide rodit opakovane do novej-mozno nie taky "luxus"co sa prostredia tyka,no pochvalovala si vzdy personal a lekarov a nerobili sa rozdiely,kto bol koho pacient 😒
fakt tazko povedat
aj o starej nemocnici mam viac-menej dobre referencie
ale mozno je to o tom,ze kto prezil bezproblemovy porod a nasl.rekonvalescencia asi povie,ze bolo dobre vsade a ked pridu problemy,tak sa mozno odhalia rozne "kozmeticke"rozdiely v nemocniciach a k pristupe k pacientom.
ved aj lekari su ludia a najdu sa vsade aj taki a aj taki
drzim palce a vela zdravicka 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre