ahojte, chcem sa popytat na najnovsie skusenosti s porodnicou v novej nemocnici v kosiciach 😉 hlavne co sa tyka tychto veci:
- kde zistim nejake kontakty na poradne kde mam ist mesiac pred porodom?
- moze byt manzel cely cas so mnou?
- praktizuju prilozenie babatka?
- ako je to s nadstandartnymi porodnymi salami a izbami? kedy ich objednat ak mam zaujem?
a dakujem za vsetky postrehy, tipy a namety 😉
@katuuska mne malého hned priložili,len neviem či tak robia automaticky,alebo len ked to mamička chce a vypýta si to...ja som sa pýtala,či mi ho daju a dali ale čo hovorili ostatné mamičky na izbe tak im nedali..... 😒 manžel bol so mnou od prvej kontrakcie (prechádzali sme sa po chodbe atd...ked som bola v sprche,on bol v izbe pre oteckov ) potom samozrejme na sále až pri tlačení 🙂 a 5 minút po porode som ho už nevidela - išiel oslavovať 😀 😀 😀 držím palce a prajem veľa zdravia a krásny,rýchly pôrod .-) ja som také mala obidva 🙂
@blumka
@mirrinka dakujem 😉 no pevne verim, ze muz bude moct byt so mnou od zaciatku...prve som rodila v BA a tam bol so mnou aj v sprche 😀 co som len uvitala 😉 no skusim zistit najskor tie telefone cisla, to by bol naozaj brutal kebyze tam musim ist osobne sa objednat a potom zase na vysetrenia...och ved zijeme v 21.storoci 😒 este raz vdaka a drzim palce aj vam 😉
Ahojte,rodila som tam - jun 2012. Babo som mala pri sebe,resp. na sebe takmer hned po porode a asi 2 hodky,Uzasne 🙂.Mala som stastie aj na nadstand. porodnu salu - iba 1ks,a tam bol so mnou manzel cely cas.Problem je s intimitou voci druhym rodickam,ak nie ste na nadstad.,preto su mnazelia az pri finalnej faze.A nad. izba je tiez o stasti,je tam dost porodov a staci,ze jedna porodi tesne pred Vami a je po nadstadn. izbe. Personal v N. nem. celkovo hodnotim lepsie ako v Starej.Vela stastia 🙂
@katuuska tu je uz rozbehnuta tema... najdes tam asi vsetky info o novej nemocnici..... pytat sa da aj tam....
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/skusenosti-s-porodom-v-novej-nemocnici-v-kosiciach/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@katuuska na poradnu sa chodi mesiac pred porodom na 2. poschodie, objednat sa tam musis vraj len osobne 😉 (skusenost viacerych)
nadstandard sa neda dopredu objednat, ked prides rodit a bude volny tak ta tam daju ak nie, tak si na klasickej izbe.
co sa tyka manzela, ten moze byt pri samotnom porode, cize len ku koncu
a prilozenie neviem, ja som rodila cisarskym