Ahojte, momentalne som sice v 25 tyzdni tehotenstva, ale kedze sa blizi leto a dovolenky, chcela by som sa informovat uz takto vopred o porode v Novej nemocnici. Neviete nahodou na koho sa mozem obratit, resp na ake cislo zavolat, v prvom rade by som si chcela urobit obhliadku oddelenia, alebo aspon diskutovat s nejakou kompetnentou sestrickou, ako tam prebieha hospitalizacia a starostlivost v ramci a po porode?
Viete mi niekto potvrdit, ci je mozne si urobit nejaku aspon velmi kratku prehliadku oddelenia a komu volat?
dakujem
No to vôbec nie je to, co som chcela citát, či pocut, ale ďakujem.
@kat13s a co chces citat,vediet?ake su tam postele alebo malovka,ver v tu chvilu ti to bude jedno.Ja teda mam 2 porody za sebou a nikto sa tam nepremaval,mozno sukromne nemocnice to maju,ze sa mozes prist pozriet
@glorikarebeka Súhlasím s @glorikarebeka ....Akože čo potrebuješ vedieť?! A teda pochybujem, že nejaká štátna nemocnica ti dovolí sa len tak premávať po jej izbách, sálach, pôrodných sálach a podobne - to nie je miesto na exkurzie-na tie sa chodí do múzeí, zámkov a podobne. 🙂 😉 Napríklad u nás v pôrodnici nám bolo umožnené vidieť pôrodnú sálu aj izby v rámci predpôrodnej prípravy, ale len v tom prípade ak žiadna žena nerodila, ak by rodila tak smola.
@evittam ze muzea a zamky? 😀 si dala 😀
😅 😅 nechápem,,exkurzia??? a to je na čo dobré?? 😕 😕 😨 ale tak,všelijakí sme 😉
Nova nemocka v KE?
Staci zbehnut na sekretariat gyn.-por. kliniky, tam ti podaju potrebne info, mne v poho pred tromi rokmi ukazali aj izby.
baby,ale 9 rokov do zadu to byvalo,svagrina tam bola,ale neviem naco,aj tak jej to nepomohlo.Ja som sa nemocnici vyhybala az ked som uz nevladala tak sme isli.Aj tak najviac zalezi na tom kolko je v ten den a tu danu hodinu porodov.
@glorikarebeka Tak veď ja tiež nič nevidím na tom sa chodiť premávať po pôrodnici - nič mi to nedalo aj keď som teda mala tú možnosť....No čo videla som prázdne izby (určite by nás nevzali na plnú), prázdnu pôrodnú sálu a to bolo všetko......A čo z toho - no ale, že vôbec nič..... 😀 😉 Ale je fakt no každá sme iná - možno ju to ukludní alebo fakt neviem čo....
@glorikarebeka No a ani na tom tak moc nezáleží koľko je pôrodov - záleží len na tom aký ťa rodí lekár, sestričky okolo a hlavne na tebe a na tom ako pôrod postupuje a všetko okolo-ale veď to poznáš. 😉
@evittam tak jasne lekar,to ano ale ten niekedy pride az ked si uz riadne otvorena mne velmi pomohli sestricky a manzel.
@glorikarebeka No veď píšem, že aj tak najviac záleží na samotnej žene a postupe pôrodu a celkovej jej spolupráce a pohode..... 😉
Nepochopili sme sa vôbec, skor diskutovať s nejakou sestrickou o moznosti nadstandardu a pôrodných priamo, to je cele. Napisala som to zle, ale ďakujem za názory, vela mi to pomohol.
Ďakujem, budem sa snažiť si tam zavolať a zistiť po vlastnej osi, co potrebujem. Ďakujem za Vaše názory, nabudúce sformulujem otázku jasnejšie.
@kat13s nadstadandartna izba sa neda objednat,musi byt jedine volna.ja som rodila v TN a su tam len 3 a nebola volna tak som tam nemohla ist,akonahle sa uvolnila tak tam isla ta co rodila prva a aj prva o nu poziadala to si sestricky zapisovali.Cena bola 30 eur na den a neviem co by si este.Prajem vsetko dobre a uzivaj si brusko 🙂 uz ti nikdy tak krasne nebude,uz sa budes len tesit a trapit spolu s ditatkom,ale STOJI TO ZATO 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
no musis zavolat do tej nemocnice kam by si chcela ist rodit,ale podla mna je to zbytocne.Kedysi sa tieto prehliadky robili,ci sa to robi aj dnes to neviem.Ja som si porodnicu vybrala a ked ma to chytilo tak sme isli 🙂 povedsinou je to vsetko rovnake vsak si daj do googlu nemocnicu a vsetko sa ti objavi aj to co zo sebou priniest.Tak nech vsetko dobre dopadne 🙂