Ahojte,
urcite sa to tu uz niekde rozoberalo, ale zaujimalo by ma, ci ak si zajednam nadstandardnu izbu/porodny box, tak je moznost, ze ho nedostanem pretoze bude obsadeny. Stalo sa to uz niektorej z vas? Zaujimaju ma porodnice v Bratislave.
Dakujem.
Ale ako hovori moni24, dopredu to nejde. Mna ked priatel priviezol do nemocnice tak sa ma sestra na porodnom pytala, ze ci budem mat zaujem o nadstandard 😊 Cize len takto kratko "dopredu" 😊 Nefunguje to ako v hotely, ze si tu izbu rezervujes 😊
pocula som totiz aj take, ze pokial ma clovek zazmluvneneho lekara, tak sa to da nejak "vybavit", tak ma zaujima, ci na tom je nieco pravdy 🙂
Inac kocky: ja by som mozno druhy krat zvazila ci by som neostala na standarde. Je pravda, ze tam su spolocne kupelne/wecka (a pred tromi rokmi to bola katastrofa😂) a na izbe ste 3 a nie 2 a jest chodite do jedalne a nemate na vyber z jedal, ale mala som pocit ze sestry boli milsie na standarde. Nehovorim, ze na nadstandarde to bolo zle, boli fajn, ale lepsi pocit som mala so sester na klasickych izbach 😊 To iba moj postreh 😁😁
dakujem vam vsetkym za informacie a prispevky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ka3eena dopredu sa nedá nič zajednať